Oproštajno pismo Siniše Mihajlovića
Svet

December 6, 2022 14:34

By

Hemioterapija ostavila posledice: Od starog Mihe ostao samo tužan pogled, prve fotografije FOTO

Bolest Siniše Mihajlovića nije pokolebala ni samog golgetera ni njegovu porodicu ali taman kada je poverovao da je bitku sa kobnom bolešću uspešno okončao stigle su informacije da nije još uvek kraj, te je vraćen u bolnicu kako bi lečenje nastavio.

Pročitajte: Siniša Mihajlović doživeo saobraćajnu nesreću – Sve zbog svađe s porodicom

Foto: Instagram

Drugi ciklus hemoterapija navodno je pre par nedelja gotov, a na iznenađenje svih, uprkos pređašnjem lošem iskustvu i činjenici da mora da odmara i skuplja snagu, Siniša se opet prebrzo vratio u normalan život.

Češće nego inače on okuplja porodicu, obožava kada mu dođe unuka, voli da obilazi restorane i klubove sa prijateljima i suprugom, a uslikan je i na jednoj promociji u Rimu. Budući trener Rendžersa, tako se bar prognozira, pojavio se iznenada na čitanju odlomaka romana bivšeg trenera Crvene Zvezde Zemana. Italijan češkog porekla umalo zaplakao kada je u prepunu salu ušao Siniša Mihajlović, prišao mu s leđa, poljubio ga u čelo i seo pored njega.

Pročitajte: Bolest je surova, terapije prejake – Siniša Mihajlović prvi put u javnosti, rasplakaćete se (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cittaceleste.it (@cittaceleste.it)

Zavladao je prvo muk, zatim aplauz, a onda su dva prijatelja dobila priliku pred svima da razmene par reči. Ono što je svima zapalo za oko jeste činjenica stanje Siniše Mihajlovića ide dobrim tokom, da iako je još uvek vrlo mršav, on zapravo izgleda dobro a sve nade su usmerene ka potpunom oporavku piše Story.

Pročitajte: Šokiraće vas izgled Siniše Mihajlovića – Evo šta je ostalo od najšarmantnijeg fudbalera FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CALCIO TOTALE (@calcio.totale14)

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram