Humanitarna dela Siniše Mihajlovića
Svet

19 Novembra, 2022 20:00

Šokiraće vas izgled Siniše Mihajlovića: Evo šta je ostalo od najšarmantnijeg fudbalera FOTO

Izgled Siniše Mihajlovića zapanjio 

U jeku priča o svetskom prvenstvu u Kataru ali i Sinišinom zdravstvenom stanju na internetu je osvanuo snimak iz davne 1991. godine u kojoj su fudbaleri „Crvene Zvezde“ osvojili evropski Kup šampiona, elitnu ligu danas poznatu kao „Liga šampiona“.

U ime te velike pobede snimljen je muzički album folk pevačice Slađane Ristić sa naslovnom numerom „Delije u Tokio krenule“ a u toj pesmi učestovovao je i legendarni golgeter. Izgled Siniše Mihajlovića koji je učestvovao u velikom „Zvezdinom“ podvigu snimio je remek-delo delo koje je nekako uspelo da preživi sve ove godine i danas ga se sve više ljudi seća.

Pročitajte: Bolest je surova, terapije prejake – Siniša Mihajlović prvi put u javnosti, rasplakaćete se (foto)

Foto: Printscreen

Pitanje je, međutim, da li bi Siniša Mihajlović i Slađana Ristić danas tu nešto promenili, a slavni fudbaler verovatno bi. Možda bi se i nasmejao kad bi se prisetio stiha “Ič, ni, san, ši (jen’, dva, tri, četiri, na japanskom), Delije smo mi“. Tako se on bar na kratko obreo i među pevačima, ali je završio i na omotu tog čitavog albuma na kojem su kao izvođači potpisani Slađana, Siniša i „Hit 7„.

Pročitajte: Nije više mogla da ćuti – Ariana Mihajlović priznala koliko se Siniša promenio nakon što je drugi put pobedio bolest:SVE NAS KONTROLIŠE

Foto: Printscreen

Ploča je 1991. godine izašla u izdanju PGP RTB-a a pored hita sa Sinišom, sadrži još sedam folk pesama. Siniša Mihajlović i Slađana Ristić sigurno su se dobro zabvaljali radeći na ovakvom projektu a pored Sinišinog donekle upitnog pevačkog talenta ova priča podseća nas i na to kako je fudbaler nekada izgledao.

Osmeh je verovatno jedina stvar koja se do danas nije promenila iako izgled Siniše Mihajlovića i te kako jeste, piše Story.

Pročitajte: Siniša Mihajlović doživeo saobraćajnu nesreću – Sve zbog svađe s porodicom


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram