Rođendan Siniše Mihajlovića
Svet

February 20, 2024 10:19

By

Deo srca je zauvek otkinut, leukemija nije odnela samo Sinišu: Oglasila se Mihina udovica i rasplakala naciju

Rođendan Siniše Mihajlovića danas bi se proslavljao da su okolnosti bile drugačije

Da nije bilo teške bolesti sa kojom se hrabro borio, rođendan Siniše Mihajlovića danas bi se slavio – napunio bi 55 godina. Umesto torte i slavlja, porodica i prijatelji se sa tugom prisećaju najlepših momenata sa legendarnim fudbalerom. Nažalost, leukemija je bila surova, a Siniša Mihajlović, slavni golgeter preminuo je 16. decembra 2022. godine.

Rođendan Siniše Mihajlovića

Foto: ATA images

Rođendan Siniše Mihajlovića porodici je i divan i tužan dan u isto vreme 

Iza njega je bogata igračka i trenerska karijera, veliki broj klubova, a u svakom je ostavio veliki trag. Njegova životna priča je neponovljiva, a njegova porodica nikako ne može da se oporavi od tragedije koja ih je zadesila.

Pročitajte U ovoj kući više nikad ništa neće biti isto – Veljko napustio porodični dom, Seka otkrila i zašto (foto)

Njegova supruga Arijana objavila je emotivne reči.

Rođendan Siniše Mihajlovića

Foto: Instagram

– Svaki put dok hodam, osećam se kao da te imam pored sebe… Srećan rođendan, ljubavi moja – napisala je Arijana uz njihovu zajedničku sliku koju možete pogledati OVDE.

Sinišina bolest nije odnela samo Mihu već i delić svakog ko je ovog čoveka iskreno i duboko voleo uključujuči i sve članove porodice koji, iako su krenuli dalje, više nikad neće biti oni isti ljudi. Deo srca je zauvek otkinut.

Rođendan Siniše Mihajlovića

Foto: Ata images

Podsećanja radi, Sinišini naslednici ove godine nastavili su očevu tradiciju, pa je tako na stolu za Svetog Nikolu bila ikona, sveća i slavska trpeza. Njegov brat Dražen Mihajlović podelio je dirljivu fotografiju iz porodičnog doma, gde je na slavskoj trpezi postavljen kolač, sveća, žito, kao i ikona sveca a učenje koje im je Miha preneo ovom svetom danu svi su zdušnu prihvatili uključujuči i Arijanu koja veoma pooštuje Srbiju.

Pročitajte Teške i potresne scene iz postelje, Arijana se moli za supruga – Nove slike Siniše Mihajlovića rasplakale javnost (foto)

Preminuo je 16. decembra 2022. godine posle duge i teške bolesti. Povodom njegove smrti italijanska premijerka Đorđa Meloni napisala je:

Rođendan Siniše Mihajlovića

Instagram

Instagram

– Borio si se kao lav na terenu i u životu. Bio si primer i ohrabrivao si mnoge koji se suočavaju sa bolešću. Opisivali su te kao čeličnog čoveka, a pokazao si da imaš veliko srce. Bio si i uvek ćeš biti pobednik. Zbogom, Siniša Mihajlović. Bivši šef vlade Italije Đuzepe Konte se takođe javno oprostio od Mihajlovića. U Muzeju FK Crvena zvezda je 17. decembra otvorena knjiga žalosti povodom njegove smrti. Sahranjen je na groblju Kampo Verano u Rimu 19. decembra 2022.

Posthumno je odlikovan Ordenom Republike Srpske sa zlatnim vencem, orden je Sinišinoj majci Viktoriji Mihajlović uručio predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images