Zet Siniše Mihajlovića
Svet

August 22, 2023 17:00

By

Najveći deo svoje karijere proveo u Italiji ali Srbiju nije zaboravio: Mihina kuća na Sardiniji krije prelep detalj FOTO

Kuća Siniše Mihajlovića na Sardiniji krije prelep detalj 

Naš slavni fudbaler i trener Siniša Mihajlović, koji je krajem prošle godine preminuo nakon duge i hrabre borbe sa leukemijom, najveći deo svoje karijere je proveo u Italiji.

Pročitajte Delovali su tako fino – Komšije Anđele i Mihaila Dudaša otkrivaju kako se par ponaša prema prodavačicama

Dom Siniše Mihajlovića

Foto: Guliver Getty Images

Igrao je za nekoliko klubova iz te zemlje i osvojio veliki broj trofeja sa njima,a ostao je upamćen kao jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca koji su ikada igrali fudbal.

Posebno je bio vezan za Milano, Đenovu i Rim, ali i za Sardiniju gde njegova porodica ima svoje malo parče raja. U pitanju je njihova luksuzna vila, u kojoj porodica Mihajlović često provodi slobodno vreme, a neretko i podele neke snimke sa svojim pratiocima na Instagramu.

Pročitajte Siniša je otrovan i nije jedini kome su to uradili – Mihin prijatelj otkrio ko stoji iza svega

Dom Siniše Mihajlovića

Tako se može videti da ova vila imka veliko dvorište, dva bazena, da se krije ispod velike planine, kao i da ima bajkovite zalaske sunca, u koje je neverovatno lako zaljubiti se.

Cela Mihina porodica, supruga Arijana, ćerke Viktorija i Virdžinija, kao i ostala njegova deca dolaze često ovde kad je lepo vreme.

Pročitajte Miha nije dočekao da vidi svog anđela – Udaje se Virdžinija Mihajlović, tata nije tu da joj da blagoslov FOTO

Dom Siniše Mihajlovića

Vila se nalazi u letovalištu Porto Cervo na Sardiniji, bogata je zelenilom, ali i neverovatno lepim vidikovcem.

Jedan detalj u dvorištu ove velelepne vile pokazuje da je Miha zauvek nosio Srbiju u srcu…

Dom Siniše Mihajlovića

Naime, na kamenom pragu ove divne vile koja pliva u zelenilu ima isklesan natpis “SRBIJA”.

Pročitajte Želja porodice biće ispunjena – Premeštaju se posmrtni ostaci Siniše Mihajlovića, evo gde će počivati legendarni fudbaler

Dom Siniše Mihajlovića

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Instagram