Mihina unuka prvi put u Beogradu
Svet

October 3, 2023 10:15

By

Mihina unuka prvi put u Beogradu: Ćerku i sina dočekao stric, rasplakaće vas emotivan susret

Mihina unuka prvi put u Beogradu, emotivan susret rasplakao sve

U toku jučerašnmjeg dana u srpsku prestonicu doleteli su naslednici legendarnog Siniše Mihajlovića, sin Dušan i ćerka Virdžinija sa svojom naslednicom. Lepu Mihinu mlađu ćerku, koja je doputovala sa ćerkom Vjolante Voljako, i njenog brata Dušana dočekao je Sinišin rođeni brat na beogradskom aerodromu Nikola Tesla.

Mihina unuka prvi put u Beogradu

Instagram

Mihina unuka prvi put u Beogradu, dočekao ih stric Dražen

Mihina unuka Vjolante, koja je pre par meseci napunila dve godine, prvi put je u našoj zemlji. Minih brat Dražen prvo se bacio u zagrljaj unuci, a zatim se pozdravio i sa bratancem i bratanicom, pa su svi zajedno napustili aerodrom.

Pročitajte Unuka Siniše Mihajlovića ima pet dana a već je modna ikona – Svojim slikama ruši Instagram

Mihina ćerka kao i ostala deca proslavljenog fudbalera od malena vole da dođu u Srbiju. U njihovoj kući poštuju svi srpski običaji koji svedoče tome koliko je Siniša iako veoma uspešan bio zapravo skroman i jednostavan čovek.

Mihina unuka prvi put u Beogradu

Instagram

Večna uspomena na Mihu sačuvaće ga od zaborava

Najveći srpski šampion fudbala, vrhunski golgeter i čovek, Siniša Mihajlović sahranjenu je u decembru prošle godine u Rimu, veličanstveno i dostojanstveno. Od njega su se osim njegove porodice, oprostili ljudi iz celog sveta, kolege saborci i fudbaleri koji su ceo svoj vek poštovali lik i delo velikog Mihe.

Mihina unuka prvi put u Beogradu

Foto: Guliver Getty Images

Siniša Mihajlović ostaće upamćen kao fudbaler koji nikada nije prezao od igrača suprotničkog tima, da im se, ako treba, provuče i kroz noge i da gol u poslednjoj minuti. Kao neko ko je voleo život, najpre svoju porodicu, suprugu Arijanu koja je ostala uz njega tokom svih borbi i podarila mu petoro divne dece. Kao veliki humanitarac.

Pročitajte Srbija zauvek u srcu – Siniša MIhajlović nikad nije zaboravio svoju zemlju, rajska vila krije poseban detalj FOTO

Mnogi će ga pamtiti i kao neverovatnog lika istančanog karaktera,, nekoga ko je voleo da isteruje pravdu, ali i kao dobru i poštenu osobu od koje se mogla čuti samo pozotivna reč i istina.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram