bivša ljubav Siniše Mihajlovića svet portal
Star

November 2, 2021 12:22

By

Unuka Siniše Mihajlovića ima pet dana a već je modna ikona! Svojim slikama ruši Instagram!

Trener i slavni fudbaler Siniša Mihajlović nedavno je postao deda. Njegova mlađa ćerka Virdžinija na svet je donela divnu devojčicu. Beba i mama su su za vikend izašle iz porodilišta, tačnije 31. oktobra, kada se se u Italiji slavi Noć veštica.

Unuka Siniše Mihajlovića osvaja Instagram!

Iako bebac ima tek pet dana, mama je već oblačio, i sudeći po slikama na Instagrmu biće prava modna ikona.

unuka sinise mihajlovic

Porodica je za bebu pripremila presladak doček, a sve je bilo ukrašeno balonima.

Najbolji dolazak kući koji sam ikada mogla poželeti. Hvala mojoj porodici što su ovaj dan učinili još nezaboravnijim. Ovih dana se osećam kao da živim u snu, srce mi je puno. Volim te, mamina bundevice, tvoja prva Noć veštica. – napisla je Sinišina mlađa ćerka Virdžinija.

 

unuka sinise mihajlovic

Sinišin zet, fudbaler Alesandro Voljaćo i Virdžinija su devojčici dali ime Violante.

Dobro došla na svet, ljubavi mog života. Danas, 28. oktobra, u 7.06, rodila se Violante Volijaćo. Najveća emocijo, mnogo te volimo – napisala je presrećna mama uz fotografiju bebe.

Virdžinija i njen verenik, perspektivni fudbaler Alesandro Volijaćo, još ranije su otkrili da će ćerki dati italijansko ime sa moćnim značenjem. Violante je, mora se priznati, prilično retko, a u prevodu znači „ljubičasti cvet“, ili ti ljubičica.

Podsetimo, ovako je Virdžinija saopštila celoj porodici da je trudna, i rasplakala svog oca. Ona je i na svom instagramu obajvila snimak celog događaja.

Moramo nešto da vam kažemo. Dok po ko zna koji put pokušavam da napišem nešto o ovom snimku i da pronađem prave reči obuzima me jeza, najčarobniji drhtaj koji sam ikad osetila na svojoj koži. I dalje se borim da poverujem u to. Još nisam svesna da će naš najveći san, koji delimo od prvog dana, postati stvarnost. Ali, uvek sam znala da ćeš to biti ti, ljubavi moja. Otac moje dece. Želeli smo ovo svom dušom i ne mogu da opišem koliku radost osećamo što možemo da kažemo da ćemo postati mama i tata. Tako si mala u meni, a tako velika u našim srcima. Život ne može biti lepši  – napisala je Virdžinija, koja je u pretposlednjoj rečenici otkrila da će dobiti devojčicu.

Na snimku se vidi kako vereniku predaje kutiju sa poklonom. Alesandro nije krio iznenađenje i radost kada je ugledao test za trudnoću. Drugi poklon Virdžinija je predala ocu. Siniša je otvorio kutiju u kojoj je bila bela benkica s natpisom „nono“ (deda).

 

Zaplakaću… ‒ izgovorio je slavni fudbaler i obrisao suze.

Dok je Siniša plakao od sreće, njegova supruga Arijana, buduća baka, zaigrala je i zapevala. I ostalim članovima porodice Viržinija je na originalan način saopštila kakve ih uloge uskoro čekaju. Njena starija sestra Viktorija objavila je fotografiju na kojoj se vidi kako joj ljubi stomak.

FOTO: RAJKO RISTIĆ