Trudnoća Miljane Kulić
Svet

November 15, 2022 18:57

By

Miljana Bebicinoj porodici život pretvorila u pakao: Nenadova sestra otkrila sve o njihovoj vezi, njegovoj ženi i deci, porodičnom bogatstvu

Bebicina sestra otkrila istinu o Nenadu Macanoviću

Nenad Macanović Bebica, koji je u žižu javnosti dospeo kao dečko Miljane Kulić, ne prestaje da intrigira javnost. Mnoge njegove izjave i tvrdnje su bile pod znakom pitanja, a tokom prethodne noći došlo je do navoda i spekulacija da je čak i član sekte. Sada se oglasila njegova sestra, koja je odlučila da svim spekulacijama stane na put i konačno otkrije istinu.

Pročitajte: Miljana i Bebica prevarili fanove – Izvukli im ogroman novac na veoma podmukao način 

Nenad Macanović Bebica

Printscreen

Ona je za početak otkrila zašto Nenad ne priča sa porodicm i od kada to datira.

– Nenad ne priča od 2020. godine, ali samo sa ocem i nije razlog razvod braka, otac mu se nikad nije mešao u brak, problem je nastao između njih dvojice zbog Nenadovih neuspelih poslova, zbog kojih je upadao u dugove koje smo mi kao porodica vraćali. Sa nama je imao kontakt dok nije počeo vezu sa Miljanom, a sa mamom i dan danas ima kontakt, ali samo putem telefona. Sa bivšom ženom komunicira samo zbog alimentacije, ni jedan drugi razlog ne postoji, razveli su se i svako živi svoj zivot – rekla je Bebicina sestra i priznala zašto smatra da on nije dobar otac.

– Što se tiče njegovog roditeljstva, ne može dobar otac da bude neko ko svoju decu viđa dva puta godišnje i koga ne zanimaju potrebe njegove dece a brine se o tuđem detetu kao o svom. Sve što kaže za decu da ih viđa, čuva i brine o njima – laže. Mi kao porodica decu viđamo, on ni ne pokazuje inicijativu.

Pročitajte: Kulići mnogo duguju Bebici – Siniša otkrio kako mu je Macanović spasao život 

Bebicina sestra priznaje da joj nije jasno zašto Marija i Miljana ne znaju da je on u kontaktu sa majkom.

Mi pretpostavljamo da on krije, ne znamo šta on njima priča, ali kad god se potegne priča da je odbačen od porodice, nikad nije ustao i rekao da se sa majkom čuje. Kakve god greške da je pravio, roditelji se njega nikada nisu odrekli, čak su ga molili da dođe, da mu se pomogne nije želeo, i da, naravno da pate kao i svaki normalani roditelji. Da se izjasnimo odmah, mi kao porodica nemamo ništa protiv Miljane i Marije, mi nismo prosto za taj odnos od početka i sve do sada i nikada se neće promeniti to.

Bebicina sestra kriva za njegovo i Miljanino poznanstvo

Bebicina sestra je otkrila kako su se uopšte upoznali Nenad i Miljana.

– Miljanu je upoznao zet preko prijatelja gde je ona spavala u Krnjači dok je boravila u Beogradu, pozvao je da snimi reklamu i tako je sve krenulo. Postavili su se prema njoj najnormalnije, zet joj je taj dan izašao u susret da je odveze na neke tretmane koje je radila po gradu. Cvećara koja se pominje je istina, napravili su joj jedan aranžman, to je bilo posle njene diskvalifikavije. Marija, njena majka, bila je upućena u sve, znala je sa kim je, gde je, jer su prijatelji garantovali za zeta.

Pročitajte: Mariji Kulić pozlilo, a pre nego što je otišla u bolnicu uplakanom Bebici rekla samo jedno 

Objava Saške Karan

Foto: Ata Images

Pozvana je na večeru kod njih jer je sama u tom trenutku bila u Beogradu, družila se sa nama, bilo je sve normalno, ni jedan razlog mimo toga nije postojao. Nenad je dolazio kod nas i pre Miljane, nije pozvan specijalno povodom toga, da bi nju upoznao, već je došao kao svaki drugi dan što je dolazio. Takođe je i Marija došla kod nas, da nas upozna i uverila se da smo normalni i da nemamo nikakve loše namere prema Miljani. Miljana je tada kada je dolazila bila jedna sasvim normalna devojka koja je želela da se druži. Nenad i ona su se viđali posle u kafiću kod Metroa gde su pili kafu, i pored toga Nenad je vozio nju gde je trebalo po Beogradu, takođe i Mariju kada je došla, niko od nas nije ni pomislio da će od bezazlenog druženja ili vožnje ispasti sve ovo što je danas.

Pročitajte: Bebica je pre Miljane bio u braku sa ovom ženom – Evo ko je ona, čime se bavi i šta sve poseduje 

Foto: Ata images

Bebicina sestra otkriva da Kulićke nisu kontaktirale nikoga od Nenadove porodice.

– Nisu nas nikada zvale, možda je Miljana par puta pozvala mamu na početku u nameri da je mama prihvati, ali mama nikada nije želela da ulazi u priču sa njom, čak i što je on pričao da je mama zvala Miljanu u bolnici, to se nikada nije desilo. Mama nije nikada davala na značaju Miljani kad god se čula sa njim. I da, čak i tada kad je zvala mamu, ulazila je u svađu sa njom, jer mama nije želela da prihvati vezu sa njom, a ona je tada vređala. Klasična Miljana kad joj se povredi ego, ali mi nismo davali neki značaj tome jer sve što imamo, imamo sa njim, ne sa njom, po meni ona nije, normalna pa nije.

Rajko Ristić

Istina o očevoj firmi

Koja je njegova funkcija bila u očevoj firmi i kako je moguće da je sve ostavio i otišao da služi Kuliće?

Što se tiče tatine firme, to je mala porodična firma sa par radnika uključujući i tatu koji radi zajedno sa njima. Nenad je radio zajedno sa tatom, sve što je i on radio od papira, građevinskih radova i svega ostalog što se radi u firmi. On je iz firme otišao pre par godina, a 2020. zvanično kada je upao u dugove za koje nije želeo da prizna. To što je Kulićima marioneta je njegov izbor, sam to želi da bude, on je takođe bio pozvan da dođe i da se vrati u firmu kod tate, ali nije želeo. Laže od kad su počeli problemi sa poslom, lagao je tatu i sve redom i tada je sve počeo. Upao je u tu maniju laganja, a do tada je bio dečko za primer koji je bio vredan, radan, sposoban.

Bebicina žena i deca žive kao podstanari

Bebicina sestra je otkrila i da njegovoj bivšoj ženi i deci posle svega nije nimalo lako.

– Nije plaćao alimentaciju dugo, do te mere da su izlazili izvršitelji dok nije počeo da plaća. Sad je vratio dug alimentacije, to nećemo da grešimo dušu, ali što se tiče ostalih potreba dece, plaćaju naši roditelji dosta, njihova majka i njeni, i mi kao tetke. Deci ne fali materijalno ništa, samo otac, a to je gore nego sve materijalno što imaju. Što se tiče stana, nikada nije kupio ženi stan, niti postoje te silne pare o kojima on priča za stanove. Žena mu plaća kiriju u stanu u kome živi, a u jednom od naših stanova ona nije želela da živi, a ne da joj nije bilo ponuđeno ili da je izbačena kao što se provlačilo. Imamo zgradu sa pet stanova koji su namenjeni nama, dva skromna auta i to je to. Mi svi radimo za plate i živimo pristojno i skromno kao svaka prosečna porodica – tvrdi ona i kaže da je i bivšu snajku, kao i celu porodicu Bebicinog blamiranja u Zadruzi.

Pročitajte: Komšija otkrio sve o Miljaninom dečku – Nenad je bio hapšen, s Kulićkom je zbog para

Rajko Ristić

– Ona radi u dobroj firmi i ovo joj nije išlo u prilog, manje više zbog nje. Njoj je zbog dece, jer deca idu u vrtić i nikad se ne zna na kakvu osudu mogu da naiđu jer su deca danas jako surova.

U Zadruzi neprepoznatljiv

Bebicina sestra je prokomentarisala i njegovo ponašanje u Zadruzi.

Mi njega ne prepoznajemo uopšte, on je promenio ponašanje, priču, čak i oblačenje, nikada se ovako idiotski nije oblačio, ali verovatno ga one i oblače. Što se tiče njihovog odnosa, naše iskreno mišljenje je da se oni teše da su uboli zlatnu koku jedno u drugom – on što živi kod njih, ne radi ništa a izdržavaju ga, jer one da ga izbace on nema ništa – običan klošar će biti, jer neće hteti kući da se vrati, pa mora da trpi sve. To što one rade i traže od njega, one misle da će biti neke koristi od tatinih stanova, ali se tu varaju, stanovi se svi vode na tatu.

Pročitajte: Marija Kulić ispričala istinu o novom zetu – Evo zašto je Bebica sa Miljanom 

Printscreen Zadruga

Kad mu je bilo ponuđeno da se vrati u svoj stan jedini uslov je bio da prekine sa Miljanom celu priču, tako da od naših stanova neće videti ni ulazna vrata, kamoli stan. Tako da je naše mišljenje da on ne voli Miljanu toliko, mi njega znamo iz prošlih veza, ovako se ponaša samo neko ko ima neku korist od te osobe. Da nekoga voliš više od svega, makar malo bi dostojanstva za sebe sačuvao, ali njemu očigledno nije ni do dostojanstva i ničega kad pravi budalu od sebe. Jedino mi je objašnjenje da je dobio nenormalne pare da se blamira i ponižava ovako. I još nešto, naš otac ima firmu, ali nismo mi nikakvi milioneri sa pokretnom i nepokretnom imovinom kao što priča on.

 

 

 

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM, TV PRINTSCREEN