Roditelji Nenada Macanovića Bebice
Svet

August 7, 2023 18:15

By

Osveta kakvu niko nije očekivao: Evo šta su Bebicini roditelji uradili Kulićima, ne veruju šta ih je snašlo

Roditelji Nenada Macanovića Bebice pomirili se sa sinom

Juče je u medijima odjeknula vest da su Miljana i Bebica definitivno raskinuli, ali i da je on prevario njenu majku Mariju tako što mu je pozajmila novac koji on ne planira da vrati.

Pročitajte Bebica pokrao Kuliće pa pobegao – Miljana iznela dokaze, a evo šta o svemu kaže Macanović 

Roditelji Nenada Macanovića Bebice

Youtube printscreen

Marija je sve to potvrdila, ali i otkrila i da su roditelji Nenada Macanovića Bebice končano dočekali svojih pet minuta, jer im se sin vratio.

– Istina je. Dozvolio je sebi da, koliko sam ga branila i bila uz njega, na kraju nam uradi nešto što nisam očekivala. Izdao me je. Vratio se kod majke i oca, jer mi kad smo ga upoznali, bio je na ulici, imao je dugove, majka ih je verovatno sad vratila. Istina je da sam mu dala novac da kupi autobus da bi imao da plaća alimentaciju, rekla sam Miljani da sve prihvati s rezervom, jer sve mi je smrdelo kod njega. Ne spominje decu, nema potrebu da ih vidi, on nikog ne voli – kaže ona i pojašnjava za šta mu je dala novac.

Pročitajte Miljani zauvek oduzeli sina, jecaji u domu u Nišu – Mama, platićeš mi za sve

Roditelji Nenada Macanovića Bebice

Foto: Ata images

– On je došao sa idejom da vozi autobus za inostranstvo, Turska, Grčka, Austrija… Dogovor je bio da mu damo 10. 000 evra, a da on turama otplati još 30.000. Vikendom je trebalo da vozi. Rekao nam je da može od ture 1.300 evra da dobije. Vozio, i odjednom i prestao. I ja ga pitam šta je bilo, on kaže: “Ma nema sad vožnje.” Gde nema vožnje, sezona u jeku, nego on nije hteo! Međutim, on je tu nešto muvao s majkom, brisao pozive. Oni su bili u dogovoru, on je mnogo rezervisan, ne priča ništa o sebi. Rekao je da će da nam vrati novac, evo, mi već tri dana zovemo čoveka, on kaže da ga on nije zvao, kaže da nema šta on nama da vraća. Dao autobus i očekuje ostatak isplate – počela je Mrija pa nastavila:

Pročitajte Miljana Kulić se skinula u kupaći – Svi su iznenađeni koliko je smršala za kratko vreme FOTO 

Roditelji Nenada Macanovića Bebice

Rajko Ristić

– On nije imao ni adresu stanovanja majka ga odjavila, oni su ga krili, ovde mu dobrodošlo, velika kapija, mi mu izvadimo pasoš na adresu komšinice jer je trebao da vozi Miljanu na one nastupe po Hrvatskoj što je imala. A sad sa ženom ovom završavam da ga odjavimo, u slučaju da uradi nešto, da ne napravi haos ženi. Ne javlja se, uzdigao se. Gledam tamo vozi kvad piše “Sloboda”, a ovde nije plaćao ništa imao sve što poželi. Ugovor je svesno potpisao jer nema ništa na svoje ima nema šta da mu uzmu. Ja stvarno ne mogu da grešim dušu, on je mnogo dobre stvari uradio za nas ali kad se ovako nešto desi ti i zaboraviš sta je tu dobro bilo, on je pričao kako je zbog nje ostavio sve, što je sve laž, sumnjala sam ja, ali je ovde bio perfektan. Nije bila ljubav nego korist – rekla nam je Marija

IZVOR: KURIR