Raspoloženje Miljane Kulić
Svet

October 9, 2023 22:00

By

Starateljstvo joj klizi iz ruku? Bebica raspolaže kompromitujućim dokazima koji mogu da budu kobni

Miljanino starateljstvo nad Željkom polako klizi iz ruku

Nenad Macanović Bebica je pre ulaska u Elitu ostavio dokaze, stravične poruke i skrinšotove, na osnovu kojih će Centar za socijalni rad navodno moći da uzme Miljani Kulić starateljstvo nad sinom Željkom, saznaje Skandal!.

Miljanino starateljstvo nad Željkom

Instagram

Bebica je, takođe, ostavio dokaze koji tvrde da Miljana ne vodi tako uljudan život, kako bi mogla da se stara o detetu.

Pročitajte Miljana i Bebica usvajaju dete – Poznato je i kome će postati roditelji

Dok je ona u rijalitiju, Miljanino starateljstvo nad Željkom ima Marija Kulić, njena majka, međutim, Bebica je i o tome vodio računa, pa je tako ostavio niz dokaza i protiv Marije, koji pokazuju da ni ona nije podobna za brigu o maloletnom detetu.

Miljanino starateljstvo nad Željkom

Youtube printscreen

Podsećanja radi, Miljana Kulić u noći 26. septebra napustila je rijaliti “Elita”, a razlog za to je navodno suđenje sa Markom Đedovićem i Jovanom Tomić Matorom.

Miljanino starateljstvo nad Željkom

Screenshot

Kako su u razgovoru otkrile Matora i Milena Kačavenda, Kulićeva se nije odazvala na poziv policije, koji joj je još ranije uredno poslat na adreasu, te su zbog toga morali da je izvode iz rijalitija.

No, Miljana nije jedina koja je imala razgovor s policijom, sa organima reda razgovarao je i njen bivši dečkoNenad Macanović Bebica.

Miljanino starateljstvo nad Željkom

Screenshot

Ranije, Ivan Marinković nije odustao od ideje da pokrene postupak za starateljstvo nad sinom kog nije video od jula meseca. Ali, nakon Ivanovih pretnji da će samo zakucati na vrata porodice Kulić i bez najave uzeti sina, Marija je počela da vodi računa gde se kreće sa Željkom.

– Marija je u strahu da Ivan ne uzme Željka na silu, ne zna na šta je spreman. Ne pušta malog iz vida i svaka šetnja joj je stresna jer strepi da se nešto ne desi. Mislim da Marija malo preteruje, pa Ivan želi da vidi dete, a ne da ga kidnapuje. Ali ne znam šta će se desiti ako mu to ne budu dozvolili uskoro, jer s obzirom na to da je majka deteta u rijalitiju, velike su šanse da starateljstvo pripadne Ivanu kao ocu” – rekao je za Svet ranije dobro obavešten izvor.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images