Miljana Kulić
Svet

1 септембра, 2023 15:15

By

Teški dani za Kuliće: Miljanu po nalogu suda privode na psihijatrijsko lečenje, ali to nije sve što je čeka

Suđenje Miljani Kulić gotovo, ide na psihijatrijsko lečenje

Marko Đedović je dobio presudu u svoju korist po tužbi koju je još pre tri godine podneo protiv Miljane Kulić zbog nanošenje telesnih povreda. Suđenje Miljani Kulić je gotovo, a ona je, pored dve godine uslovne kazne, osuđena i na psihijatrijsko lečenje u bolnici zatvorenog tipa.

Pročitajte Policija u domu Kulića – Prizor koji su tamo zatekli je jeziv, porodica pokušala sve da zataška 

Suđenje Miljani Kulić

Ivan Vučićević

Pre Marka i Jovana Tomić Matora dobila je presudu u svoju korist, ali novčanu naknadu koju joj je sud dodelio i dalje pokušava da naplati preko izvršitelja. Nakon uvreda i kleveta koje je Miljana nedavno izgovorila na Đedovićev račun u emisiji ‘Narod pita’, Marko je podigao još jednu tužbu ovog puta za naknadu štete.

Pročitajte Nova svađa Kulića trese Niš – Ovo je muškarac zbog koga su se sukobile Marija i Miljana 

Suđenje Miljani Kulić

Ata images

– U presudi stoji da Miljana mora da ide na psihijatrijsko lečenje, u ustanovu zatvorenog tipa, u zatvorsku bolnicu. Samo se čeka da sud u Rumi objavi presudu. Ponavljam, presuda je već doneta. Mislim da je izrečena i kazna uslovno dve godine i plus bolničko lečenje od šest meseci zbog počinjenog krivičnog dela, Sada ću tražiti i naknadu štete i tim parama pomoći nekom detetu da se izleči. Odlučio sam se na dalje gonjenje kako bi novac donirao, ali pare ću javno odneti, a ne da lažem kao pojedini kako su pare dobijene na kocki uplatili bolesnoj deci –  rekao je Đedović i dodao:

Pročitajte Osveta kakvu niko nije očekivao – Evo šta su Bebicini roditelji uradili Kulićima, ne veruju šta ih je snašlo 

Suđenje Miljani Kulić

Ata images

– Doneta je presuda, samo treba da se objavi. I Matora je dobila presudu u svoju korist i dodeljena joj je novčana naknada i sada to naplaćuju izvršitelji. Da nije donesena presuda, Matora ne bi mogla da naplati te pare.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES