Porodica Miljane Kulić
Svet

9 августа, 2023 18:18

By

Policija u domu Kulića: Prizor koji su tamo zatekli je jeziv, porodica pokušala sve da zataška

Porodica Miljane Kulić zbog nje pozvala policiju

Poslednjih nekoliko dana tema svih medija je raskid Miljane Kilić i Nenada Macanovića Bebice. Kako su Marija i Miljana izjavile, Bebica je od njih uzeo novac, a potom pobegao.

Pročitajte Marija Kulić hitno primljena u bolnicu – Lekari čine sve da joj spasu život, Miljana se oglasila potresnim rečima 

Porodica Miljane Kulić

Ata images

Međutim, Macanovićeva priča je nešto drugačija. Porodica Miljane Kulić je, kako on kaže, njega iskoristila, a izneo je neke detalje iz njihovog života koji ranije nisu dospeli u medije.

Kako je naveo, u Miljaninom domu je često bila tenzija zbog njenog problema sa kockom, a zbog agresivnog ponašanja koje neretko ispoljava jednom priliko je intervenisala i policija koja je ostala šokirana Miljaninimm ponašanjem prema majci.

Pročitajte Osveta kakvu niko nije očekivao – Evo šta su Bebicini roditelji uradili Kulićima, ne veruju šta ih je snašlo 

Porodica Miljane Kulić

Youtube printscreen

– Prestala je sa kockom na 15 dana, ali mi je Marija javila da se opet vratila na staro. Dobila je 800. 000 i sve uplatila u humanitarne svrhe. To Marija nikada ne bi uradila. Miljana uđe u svoju crvenu fazu zbog kazina i kocke. Kad joj ne damo pare, lomi telefone, štipa nas, čupa, dok je to ne prođe ili dok ne uzme novac. Uvek nađe način. Ode i ostavi telefon u zalagaonicu. Uvek nađe rešenje, ali tu je konstantno neka tenzija i svađa, incidenti. Dva puta se desilo da je dolazila policija. Mariju je gađala. Marija pozove policiju, gađala je šoljom, polila je kafom, pikslom je gađala – rekao je Nenad Macanović.

Pročitajte Bebica pokrao Kuliće pa pobegao – Miljana iznela dokaze, a evo šta o svemu kaže Macanović 

Porodica Miljane Kulić

Ata images

Podsećamo Nenad je zbog Miljane napustio roditeljski dom, a zbog veze s njom prekinuo je kontakt s roditeljima, sestrama ali i sa decom iz prvog braka. Čim je stupio u vezu s njom preselio se u Marijinu i Sinišinu kuću.

 

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES