Sukob Bebice i Miljane svet portal svet tabloid
Svet

November 3, 2023 14:30

By

Marija Kulić se kaje što je verovala Bebici, strah je za Miljaninu bezbednost

Sukob Bebice i Miljane u Eliti se nastavlja

Nenad Macanović Bebica urniše Miljanu Kulić, namerno je dovodi do ludila, a desio se i fizički okršaja, pa je Bebica Miljanu gurnuo u bazen.

Sukob Bebice i Miljane

ATA images

Sukob Bebice i Miljane sve je gori

Iako nikada do sada nije pokazivao znakove agresije, on ne bira način da povredi Miljanu, a Miljanina majka, Marija se sve više plaši da ovo ne izađe na zlo.

Marija Kulić je šokirana stepenom Bebicinog bezobrazluka i sebe krivi za ovo što se Miljani dešava.

“Mariji je jako teško zbog svega što Miljana preživljava, žena je van sebe. Bebica je živeo u njihovoj kući toliko dugo, a da čoveka nisu ni upoznali. Marija sad krivi sebe što je forsirala ćerkinu vezu sa Bebicom. Živa se pojede žena. Znate kakve strašne poruke njoj stižu! ‘Spasite ćerku, on će je ubiti golim rukama, on je psihopata ima lice ubice.’ Marija noćima ne spava. Čula je da se Bebica vodi kao neuračunljiv i da je ležao na psihijatriji, ali još nema dokaza to, izgleda da je i to od svih uspeo da sakrije. Plaši se da Miljani ludak ne presudi” – kaže za Svet izvor blizak Kulićima.

Sukob Bebice i Miljane

Ata images

Pročitajte Marija Kulić hitno primljena u bolnicu – Lekari čine sve da joj spasu život, Miljana se oglasila potresnim rečima

Mariji su sad vezane ruke, ne može da izvuče Miljanu, a svesna je i da je Bebica bio sa Miljanom dok mu se nije ukazala prilika da uđe u rijaliti.

Sad za sve krivi sebe jer je Nenad bio njen izbor, a ne Miljanin. Ne može da veruje da je toliko omanula u proceni tog čoveka i to je sad izjeda, a Siniša je teši da Bebicu ni psihijatar ne bi provalio koliko se dobro pretvarao dok je bio u Nišu i da su oni mislili sve najbolje. Ali, ispalo je drugačije.

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet časopis

FOTO: ATA images