Scandal

4 Septembra, 2021 20:00

SCANDAL! Intervju! Bora Santana: Miljana se OZBILJNO kocka! DEMOLIRALA je kockarnicu! Nije nju Zola NAVUKAO!

Samo za SCANDAL! Bora Santana otkriva kakve planove ima sa Milicom Kemez, ali i da li ulazi u Zadrugu 5.

Što se Zadruge tiče, nemam to uopšte u planu. Mnogo sam umoran od prošle sezone. Baš imam loše iskustvo i ne želim da mi se to ponovi. Dosta sam se ukanalio za ove četiri godine.

Miljana se OZBILJNO kocka!

Pa zašto si se ukanalio, ipak si ti tamo svoj na svome?

Jesam, ali mislim da mi to više ne treba.

U koga si se najviše razočarao?

Najviše u Lepog Miću, ali može se reći i da su me mnogi drugi razočarali, ima tu dosta zadrugara, ne bih da ih imenujem.

A šta se dešava sa Milicom?

– I zajedno smo, i nismo… Ni nas dvoje ne znamo da li ćemo biti zajedno. Sreli smo se na moru, bilo nam je OK, ali ni sam ne znam šta će biti, baš sam zbunjen. Ja sam se zbog mnogih stvari smorio i onda nisam ni za šta.

A šta te je toliko smorilo?

Ima dosta toga, ne bih da pričam o tome.

Pa jel te Milica razočarala?

Ona nije, neka se bori za sebe, treba da radi, neka pravi te kreacije koje je zamislila, neka sagradi tu kuću, a ako je ja kočim, neka ide dalje, bolje da se pomerim.

Šta je sa Mimom sa kojom si prevario Milicu u Budvi?

To su slike od pre dve godine. Nju nisam video nekoliko godina, samo mi je rekla da ulazi u Zadrugu, i to preko tih slika. Vidi se da na tim slikama imam drugačiju kosu nego sada.

Bora Santana: Miljana se OZBILJNO kocka!

A da li Milica misli da si i sada imao nešto sa tom Mimom?

Da, ona misli da sam joj ja sredio da uđe u Zadrugu. Ubeđena je da se to sad desilo, ove godine, ali šta da joj radim. Tako je kako je. Ona devojka treba da se bori za sebe i da sredi svoj život, ja ne želim da joj stojim na putu, tako da ako joj ja smetam, povući ću se.

Šta se dešava sa Necom TikTok? Mnogo se digla prašina oko vas dvojice dok ste bili u rijalitiju?

Tog dečka uopšte ne želim da komentarišem. Ne znam da li me je tužio, baš me briga. Video sam da su mi napravili profil na gej sajtu za upoznavanje, ali nemam dokaze da je to on uradio. I ne zanima me, ne bih više da mu dajem na značaju.

A kakav si sa Čolakom?

– Sreo sam ga u Budvi, bio je na metar od mene. Nije mi se javio, ni on, ni Ivana Krunić.

Šta se s vama dvojicom desilo?

Ne pričamo od Zadruge 3 i na tome je i ostalo. Kažem ti, svi su me razočarali. Jedna je priča napolju, druga unutra. Napolju im bulja žvaće, svi jure pomoć, a kad uđu unutra gde je sve džabe, prave se da te ne poznaju. Ma strašno!

Ko je pustio priču o tebi i Miličinoj sestri?

To je Ermina plasirala, izbacila je lažne prepiske da sam ja spavao u tom stanu, ona mi je to namestila. Ja nisam dobar s Mirelom, ona ne želi da bude u mom prisustvu, međutim, meni je bitno da sam se ja oko toga s Milicom objasnio. Ni ta priča me više ne zanima, ko će u šta da veruje, neka veruje. Ja ne želim da se mirim s Mirelom, a Milica treba da bude dobra sa svojom sestrom.

Jesu li sad bar njih dve u OK odnosima?

Jesu, one su ipak sestre rođene.

A što se tiče Maje i Janjuše, šta je sa njima?

Janjuš je bio zaljubljen u nju. Ona je kao ludela za njim, a eno je sad s Carem u vezi, ma katastrofa! Pita za Čorbu, pita za ovog, onog, nema tu ljubavi, sve je to rijaliti! Srećom, Janjuša boli uvo, sad se zeza i uživa.

Jel on sad s Jelenom Pešić?

Ne, ne… Videli su se, popili piće. Bio sam i ja s njima, druže se, izlaze i to je to.

A Tara i Ša?

Oni se nikad neće pomiriti. Ša je tek sada shvatio s kim je bio i kome je platio kaznu…

Jel ga Tara samo iskoristila?

Ma svako dete od 20 godina voli da bude u centru pažnje, njoj je to sve normalno… Ona je pravila cirkus, on se zaljubio, nije hteo da nas sluša… Sad se kaje što je platio kaznu, ali šta je tu je…

Jesi li očekivao da će Nadica da pobedi?

Nisam, ali eto. Desilo se i to, želim joj sreću, ali nisam još sreo čoveka da mi je rekao da je glasao za nju.

Kako je onda pobedila?

Pa ne znam! Sigurno su glasali Kijini glasači koje ja još nisam ni sreo… Svi su me pitali kako Milica nije pobedila, ali šta mi tu možemo… Ni meni to nije jasno.

Jel zaslužila Nadica pobedu?

– Iz mog ugla nije zaslužila, šta je ona to pokazala?! Ništa, samo se svađala sa Ša i to je to. Nije ona za rijaliti. Po mom mišljenju trebalo je Milica da pobedi, bio ja s njom ili ne. Kenan je zaslužio da bude u top tri, Fran takođe, Jovana misica, eto to je neka moja procena…

Jel misica iskrena ili namazana?

Nije ona nikom ništa loše uradila, više su svi nju napadali, zato je zaslužila da bude bar u top tri najbolja.

A ona i Stefan?

Video sam ih u Budvi, vole se, zajedno su. Mislim da će ostati zajedno…

Šta planiraš sa karijerom?

Imao sam nekoliko nastupa, gostovao sam sa Hurricane, imao sam nekoliko nastupa po Bosni, trebalo je i sa Teodorom, ali sam se razboleo… Vraćam se nastupima, radižu DJ harmoniku, biću drugačiji, previše sam bio u rijalitiju, pogubio sam se… Nisam umeo da otvorim cedevitu, šta drugo da ti kažem…

A Miljana, jel ona žrtva ili taktizira?

Ona nije normalna! Devojka je ozbiljan kockar, Zola s tim nema veze! Nedavno ej bila u kockarnici u kojoj radi moj drug, znam iz prve ruke… Jedva su je izbacili napolje, izgubila je oko 3.000 evra, pa je poludela, tražila je da joj vrate pare! Ma strašno!

Jel Marija dobra majka?

Ona se žena bori kako zna, žao mi je što je bolesna. Dobra je baba, brine o detetu, nemam šta da kažem loše za nju.

Jel bi više voleo da ostaneš s Milicom ili ne? Šta je pametnije?

– Šta bude bilo, biće. Ako vidimo da jedno drugo gušimo, razići ćemo se. Ako budemo napredovali, ostaćemo zajedno! Čak i ako je prava ljubav, a kočim je, neću ostati s njom, tako je poštenije!

Kakav si sad s Matorom, vas dvoje se znate iz škole?

Sa Matorom sam super, odrasli smo zajedno. Čujemo se povremeno, trebalo je da radimo neki projekat oko kuvanja, ali to će malo da sačeka jer smo još u šoku od rijalitija.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL