milica kemez se sveti
Star

27 Marta, 2022 21:00

Milica Kemez krije novog dečka! Zaboravila Boru, pa pala u zagrljaj uglednom NOVOSAĐANINU!

Milica Kemez definitivno je stavila tačku na ljubavnu priču sa Borom Santanom. Kako saznajemo, ona je već dve nedelje u tajnoj vezi sa advokatom iz Novog Sada koji ima 32 godine, a upoznala ga je preko zajedničkih prijatelja.

Naš paparaco uslikao je Milicu ispred zgrade Pinka kada je završila Jutarnju emisiju i primetili smo da se ne odvaja od svog malenog psa kojeg joj poklonio bivši dečko Bora.

Otišli smo tragom da će po nju doći novi dečko, ali se on tog dana ipak nije pojavio jer se zadržao u sudnici kako smo posle saznali. Milica je sve vreme kuckala poruke na telefonu, pa verujemo da se dopisivala s novim dečkom.

Pročitajte: Majčinu sliku je prvi put videla na grobu! Milica Kemez se prisetila surovog odrastanja i trauma koje ne prolaze!

 

Bojan Vuković

Milica se baš zaljubila, upoznala je tog momka još prošle godine preko prijatelja, ali je bila opsednuta Borom pa ga nije ni primećivala. Međutim, on se baš trudio oko je i konačno uspeo da je osvoji. Pruža joj svu pažnju i lepo se slažu. On radi kao advokat u jednoj novosadskoj kancelariji i ima 32 godine. Pošto je Milica u Beogradu, on sada često dolazi da bi bio sa njom. Ne žele da se eksponiraju jer su na samom početku veze, a Milica je svesna da ima mnogo hejtera koji bi jedva čekali da joj unište vezu – otkriva izvor blizak Kemezovoj koja nije htela da potvrdi da ima novog dečka, ali ni da demantuje:

Više neću pričati o privatnom životu, dosta je bilo cirkusa. Važno je da mi je sada lepo i da sam srećna, sve ostalo će se saznati kada dođe vreme – rekla nam je Milica.

Pročitajte: Aleksandra navalila da joj Dejan napravi BEBU, a on je odgovorom žestoko uvredio! (FOTO)


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković