Novi dečko Anje Mandić
Svet

March 13, 2024 19:30

By

Da li je Mandina supruga spremna za novi početak: Uhvaćena s nepoznatim muškarcem, jasno je kuda ovo vodi FOTO

Da li je ovo novi dečko Anje Mandić, svi se pitaju

Proslavljena glumica Anastasija Anja Mandić godinama je bila u skladnom braku s glumcem Miloradom Mandićem Mandom, koji je iznenada preminuo na sceni 2016. godine. Ipak, zbog čudnovatih okolnosti danas se postavilo pitanjeda li je ovaj anonimni gospodin novi dečko Anje Mandić.

Sin Milorada Mandića Mande

Ata images

Novi dečko Anje Mandić možda postoji, ali se Manda ne zaboravlja, ovako su se voleli 

Par je zajedno proveo mnogo divnih godina, a dobili su i sina Andriju, koji se priključio velikoj porodici, budući da je legendarni glumac u prvom braku dobio i Marka, Mariju i Filipa.

Pročitajte Šamar nacije – Prikaz čednosti pao u vodu, narod besan zbog lažne slike Slobode Mićalović

Kako su Anja i Manda pričali jednom prilikom, za njihovu ljubav “kriva” je jedna predstava, a glumica je izgradila sjajan odnos s glumčevom decom iz prvog braka.

ATA images

– Prema svojoj deci ostao sam isti kao što sam bio i pre braka, pa su shvatili da ih Anja ne ugrožava. Naprotiv, veoma brzo ih je zavolela i s njom su dobili jednog prijatelja koji o njima i te kako brine kada ja nisam tu – rekao je Manda pre više od 10 godina za Story.

Pročitajte Anja otkrila kako je počela njihova ljubav FOTO

Glumac je tada istakao da je spokojan pored Anje i da mu je ona najverniji saveznik u rešavanju problema.

Sin Milorada Mandića Mande

Ata images

– Ona je osoba koja mi prija i pored nje se osećam nekako mirno. Prepuna je poverenja i ume da sluša. Pošto se često povlačim u sebe, Anja ima potrebu da mi na što bolji način predoči rešenje problema. Previše verujem ljudima, smatram da su svi pošteni, a ona je uvek tu da me upozori pre nego što udarim glavom o zid – rekao je glumac.

Pročitajte Manda je iza sebe ostavio devetogodišnjeg sina, koji je izrastao u lepotana 

Kako je tada istakao, u supruzi je pronašao i najboljeg prijatelja.

– Veoma pazi na mene i pošto me dobro poznaje u stanju je da me na vreme posavetuje. Osim toga što smo kolege i supružnici, ja nemam boljeg prijatelja od nje – priznao je Manda.

Novi dečko Anje Mandić

Ivan Vučičević

Novi dečko Anje Mandić, glumica spremna za novu ljubav? 

Ipak, nakon osam dugih godina, moglo bi se pretpostaviti da je Anja krenula u novi život. U potpuno ležernoj šetnji, primećena je u društvu nepoznatog muškraca.

Pročitajte Danica Maksimović neutešna – Manda je predosetio odlazak

U poznatoj robnoj kući koja se bavi proIzvodnjom i prodajom kućnog tekstila, razgledala je potrepštine a u jednom momentu su se i razdvojili.

Novi dečko Anje Mandić

Ivan Vučićević

Nakon višečasovne šetnje po luksuznim delovima pomenute robne kuće, njih dvoje napustili su objekat a nakon svega ostalo je pitanje da li je ovo novi dečko Anje Mandić i da li je lepa glumica konačno spremna za novi početak…

Da li je ovo stvarno novi dečko Anje Mandić procenite po slikama iz galerije:

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images