Brat Milana Kalinića
Svet

August 15, 2023 13:10

By

Mandina udovica u zagrljaju brata Milana Kalinića: Anja otkrila kako je počela njihova ljubav FOTO

Brat Milana Kalinića velika je podrška Mandinoj udovici

Glumica Anja Mandić prošla je izuzetno težak životni period kada je izgubila supruga, čuvenog glumca Milorada Mandića Mandu. Međutim, uz sebe je uvek imala porodicu, prijatelje, kumove… A među one koji su joj bili velika podrška su i braća Kalinić, Milan i Uroš.

Pročitajte Mandina udovica i njen sin više nisu sami – Ovo je čovek koji je sada očinska figura Andriji FOTO 

Brat Milana Kalinića

Instagram

Mandin udovica je nedavno otkrila i kako je počelo njihovo druženje i ljubav.

– Pre tačno 35 godina, spojiše nas roditelji, odvedoše nas na more, da se upoznamo. Zavoleh ih ludo, čini mi se od rođenja i naučih tad šta znači imati braću i biti sestra. I da nas ne spaja krv uvek, nego Ljubav. Od tada kad igram na sigurno, biram Kaline. Kruže legende da je Uroš, bio najlepša moja Kuma na venčanju. Volim vas pregolemo i ogromantno. Njanja, vaš sledbednik – napisala je Anja, a mi smo imali prilike da vidimo retku fotografiju na kojoj su braća zajedno, s obzirom na to da Uroš živi daleko od očiju javnosti, a poslednja vest koja se pojavila o mlađem Kaliniću, jeste da je postao novi trener Dinama iz Vranja, sredinom jula 2019. godine, piše Hello!.

Pročitajte Mandina udovica je kraj ovog muškarca ponovo pronašla sreću – U njegovom zagrljaju blista

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anastasia Anja Mandic (@anjuta_mandic)

– Uživam u životu, zadovoljan sam. Milan i ja se razlikujemo mnogo, a u suštini smo isti. Brat je umetnik koji živi kao sportista, a ja sam bio sportista sa životom umetnika. Nije šala, mada lepo zvuči – ispričao je svojevremeno Uroš.

Brat Milana Kalinića je godinu i po dana mlađi od glumca, ali su fizički vrlo slični. Ono što im je definitivno zajedničko je ljubav prema crveno-beloj boji.

– Crvena zvezda je moj matični klub, ponikao sam u Ljutice Bogdana, a prvi trener mi je bio Vladica Popović. Igrao sam prijateljske utakmice sa drugim tim, a dres prvotimca ostao je moj puki, dečački san. Bio sam deo dobre generacije, sa Nebojšom Krupnikovićem, Dejanom Stefanovićem, kumom Nikolom Trbovićem, Nikolom Kadrijem, Milanom Bosancem, Darkom Pivaljevićem.

Pročitajte Manda je iza sebe ostavio devetogodišnjeg sina, koji je izrastao u lepotana koji majci pravi probleme

Brat Milana Kalinića

Instagram

– Milan i ja smo kršteni u Crkvi svetog Marka kad smo imali po šest meseci. Obojicu nas je deda Milan učlanio u Crvenu zvezdu kao bebe od tri meseca. Koliko nam je Marakana u srcu potvrđuje i to što smo prvo postali zvezdaši, pa onda Hrišćani.

Uroš je igrao za brojne beogradske klubove, Javor, niški Radnički, a najveći trag je ostavio u Grafičaru iI Železničaru iz Bare Venecije. Kao trener se već dokazao upravo u Grafičaru i Dorćolu, ali i kao trener OFK Beograda

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM