Ćerka Anđelke Prpić
Svet

July 13, 2022 12:00

By

U zagrljaju tuđeg muža: Anđelka Prpić u društvu zgodnog beogradskog frajera (foto)

Odnos Anđelke Prpić i Milana Kalinića strogo je prijateljski

Tako je i harizmatična glumica Anđelka Prpić ovih dana bila i više nego aktivna, obilazeči muzičke festivale u regionu u društvu svoje drugarice i poznate voditeljka Marije Kilibarde, koja joj je bila saputnik u muzičkim avanturama. Nakon porodičnog odmora na moru, glumica se vratila odmorna i nasmejana, za nove poslovno zadatke.

Pročitajte: Anđelka Prpić otkriva – Nisam mnogo vagala kad je reč o braku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Ovoga puta društvo joj pravi kolega po glumačkom, ali i voditelskoj vokaciji Milan Kalinić, a njih dvoje, čine idealan tandem kada su humor i šala u pitanju. Kao pravi kavaljer sačekala je glumca, raspožena i nasmejana sa romantično-šaljivim rečima u vidu pesme Luda sam za tobom, na koje joj je on odgovorio da bi bilo najbolje da ne bude luda za takvim šmekerom.

Pročitajte: Supruga Milana Kalinića rekla kraj – Progovorila iskreno o braku. Istina je, teško je, ko kaže da nije, laže

Kolege su zagrljene nastavile svoj put, kao i uvek kada se nađu zajedno, pesma i šala su neizostavni deo njihovog susreta, koji je pokazatelj njihovog drugarstva. Kad god se sretnu, umeju da zapevaju, da se provesele i da se našale, uvek sa dobrom energijom i osmehom na licu.

AUTOR: Svet

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images