Brat Milana Kalinića
Svet

June 7, 2023 22:31

By

Mandina udovica je kraj ovog muškarca ponovo pronašla sreću: U njegovom zagrljaju blista

Sin Milorada Mandića Mande je majci jedina uteha

Glumac Milorad Mandić Manda nas je napustio 2016. godine, ali iza njega su ostale brojne uloge po kojima ćemo ga pamtiti. No, ostalo je nešto još vrednije od uloga, a to su četvoro dece, među kojima je i Andrija, koga je dobio u braku sa koleginicom Anjom Mandić. Sin Milorada Mandića Mande imao je samo devet godina kada je ostao bez oca, a Anja se trudila da mu sve ove godine bude i otac i majka.

Pročitajte Manda je iza sebe ostavio devetogodišnjeg sina, koji je izrastao u lepotana koji majci pravi probleme

Sin Milorada Mandića Mande

Glumica se jednom prilikom našalila da se zbog njega bavila nekim muškim temama, koje inače u drugačijim okolnostima ne bi pogledala, odricala se svog slobodnog vremena, vremena provedenog sa prijateljicama, ali ni za čim niti jednog jedinog trenutka ne žali, posebno ne kada vidi u kakvog momka je izrastao i nastavlja da raste.

Inače, Mandina udovica retko priča o tom teškom periodu u javnosti, međutim, jednom prilikom je otkrila na koji način je uspela da nastavi dalje i usmeri njihovog sina Andriju na pravi put.

Pročitajte Manda je imao tri sina, a ovo je njegova jedina ćerka – Marija je krenula tatinim stopama i vrlo je poznata FOTO

Sin Milorada Mandića Mande

Ata images

– Bila sam jako uplašena kad sam shvatila da moram od tog trenutka sve sama sa sinom. On je bio sa mnom u publici kada je Manda doživeo srčani udar i sve je video. Tako da sam imala dupli zadatak – da nađemo moj kolosek i uporedo da pratim Andriju – istakla je Anja u emisiji “Balkanskom ulicom” te dodala:

Pročitajte Drugi put je bio koban – Manda imao infarkt i 20 godina pre smrti

Sin Milorada Mandića Mande

Ata images

– Bilo je jako teško jer nismo mogli da imamo nikakvu intimu u tim trenucima. Ali sam se izmakla iz te gungule i ostala zatvorena sa porodicom i sinom. To je period kada sam osvestila da sam uplašena, ali da mi treba vreme da naučim da živim bez Milorada. Sad kad je prošlo pet i po godina, mogu da kažem da sa tim mogu da živim.

Pročitajte Danica Maksimović neutešna – Manda je predosetio odlazak

Sin Milorada Mandića Mande

Instagram

Sin Milorada Mandića Mande je po stasu, visini i dugim nogama odavno prešišao mamu, čini se i pokojnog oca, a Anja je nedavno objavila zajedničku fotografiju, ispod koje je napisala: “Moj Džin. Sve što ljubimo stvorili smo sami.”

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM