Milan Kalinić pilot
Svet

January 15, 2023 15:00

By

Sandra je bespomoćna: Milan Kalinić blista u njenom zagrljaju, evo ko je prelepa dama FOTO

Majka Milana Kalinića oduševila svojim izgledom

Glumac i voditelj Milan Kalinić uživa u svakom slobodnom trenutku provedenom sa porodicom, a praznici koji su za nama bili su idealan povod za okupljanje čitave familije. Najradosniji hrišćanski praznik Kalinić je proveo u domu njegove majke, a atmosferu je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Pročitajte: Vest o preljubi uništile sklad u porodici – Brak Sandre i Milana Kalinića pred totalnim kolapsom

Majka Milana Kalinića

Foto: Instagram

Da je atmosfera vesela i prava praznična imali smo priliku da vidimo na fotografijama i video zapisima, a ono što je svima posebno zapalo za oko jeste majka Milana Kalinića. Naime, Boba, glumčeva mama energično je zaigrala uz daire ne skidajući osmeh sa lica. Milan je izuzetno ponosan na majku, koja je očigledno u dobroj formi, a nema sumnje i da je harizmu nasledio od nje.

– Moja kraljica, 77 godina – napisao je voditelj u opisu videa na Instagramu.

Pročitajte: Supruga Milana Kalinića rekla kraj – Progovorila iskreno o braku. Istina je, teško je, ko kaže da nije, laže

Majka Milana Kalinića

Foto: Instagram

Majka Milana Kalinića je radni vek provela kao frizerka, a njen salon u centru Beograda godinama je važio za jedan od najpopularnijih. Prezadovoljne mušterije i danas je rado spominju u komentarima  na društvenim mrežama, tvrdeći da su u vreme kada im je ona “radila o glavi” imali najbolje frizure.

Ono što je zanimljivo jeste činjenica da nakon razvoda od Kalinićevog oca, njegova majka se preudala za Predraga Radojkovića, oca glumice Anje Mandić i odatle tolika bliskost popularnih glumaca.

Pročitajte: Iznenadna vest da ga žena vara uništila sklad u porodici – Najstresniji periodu u braku Sandre i Milana Kalinića

Majka Milana Kalinića

Foto: Instagram

– Milan i ja nemamo zajedničke krvi, ali se volimo kao brat i sestra. U isto vreme kad su se razveli moji mama i tata, razveli su se i Milanovi roditelji. Moj tata je počeo da živi sa Milanovom mamom. Ja sam tada imala 14 godina. Živeli smo zajedno osam godina. – otkrila je jednom prilikom Mandina udovica.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram