Majka Milana Kalinića svet novine svet portal
Svet

March 31, 2024 14:15

By

Imala je buran život, vezu sa ocem poznate glumice, a za sina je kraljica: Evo ko je majka Milana Kalinića

Majka Milana Kalinića njegov je najveći ponos i životni oslonac

Milana Kalinića svi bolje poznajemo kao voditelja i često zaboravljamo da je on u stvari glumac po profesiji. Na velikom platnu se ne pojavljuje tako često kao njegove kolege, ali svi dobro pamtimo njegove glumačke uloge. Popularnost ga ne zanima previše i svoj privatan život čuva od znatiželjnih pogleda.

Majka Milana Kalinića svet novine svet portal

Foto: Ata images

Majka Milana Kalinića velika je podrška svojoj porodici

Poznatog voditelja svi znaju kao harizmatičnu i duhovitu osobu i javnost je uvek zanimalo da li je od svojih roditelja nasledio tako pozitivan i vedar duh.

Iako se trudi da privatan život ne eksponira previše, Milan Kalinić s vremena na vreme na društvenim mrežama objavi neku porodičnu fotografiju i jednom prilikom smo imali prilku da vidimo kako njegova majka Boba izgleda.

Milan je izuzetno ponosan na majku, koja je očigledno u dobroj formi, a nema sumnje i da je harizmu nasledio od nje.

“Moja kraljica, 77 godina”, napisao je Milan Kalinić u opisu videa na Instagramu.

Majka Milana Kalinića svet novine svet portal

Foto: Instagram

Milanova mama, Boba Kojović je pokazala da izgleda savršeno u osmoj deceniji života i da su za nju godine samo broj dok je sa osmehom energično igrala uz daire.

Pročitajte Nju razvod nije slomio – Melina priznala, nikad nije bila emotivno ispunjenija

Inače, majka Milana Kalinića je radni vek provela kao frizerka. Dugi niz godina je njen salon u centru Beograda godinama slovio za jedan od najpoznatijih. I danas se mogu naći komentari njenih starih mušterija po društvenim mrežama, gde tvrde da su imali najbolje frizure dok im je Milanova mama radila o glavi.

Majka Milana Kalinića svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Zanimljiv je podatak da se Milanova majka, nakon razvoda od njegovog oca, po drugi put udala za baletskog igrača Predraga Radojkovića, oca glumice Anastasije Mandić. A Anastasija je supruga našeg prerano preminulog glumca Milorada Mandića Mande. Istovremeno, njena majka Ognjenka Ognjanović se, posle razvoda, udala za našeg poznatog glumca Miloša Žutića.

Pročitajte Milan Kalinić izjavio da je kraj posle toliko godina, reakcija njegove supruge nikoga nije ostavila ravnodušnim

“Kod nas je to kao španska serija. Milan i ja nemamo zajedničke krvi, ali se volimo kao brat i sestra. U isto vreme kad su se razveli moji mama i tata, razveli su se i Milanovi roditelji. Moj tata je počeo da živi sa Milanovom mamom. Ja sam tada imala 14 godina. Živeli smo zajedno osam godina”, rekla je Anja jednom prilikom, a Milan se nadovezao:

“Anju znam od moje 15 godine i to je baš lepo. U međuvremenu smo postali i više nego porodica.”

 

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram, Rajko Ristić