Majka Nenada Macanovića Bebice svet portal svet tabloid svet
Svet

November 7, 2023 10:15

By

Bebicina majka više ne želi da ćuti: Otkrila kako su Nenadu skidali crnu magiju koju su mu napravile Marija i Miljana

Majka Nenada Macanovića Bebice otvorila dušu

Nenada Macanović Bebica, posle višegodišnje ljubavi sa Miljanom Kulić, na sreću svoje porodice, uspeo je da je se reši. Iako se ponovo nalaze zajedno u rijalitiju, nije došlo do pomirenja, jer je Miljanin bivši sada u vezi sa Teodorom Delić. Slavica, majka Nenada Macanovića Bebice presrećna je zbog te činjenice, a evo kako komentariše to što je sad grub prema Kulićevoj i što priča loše o njenoj porodici.

Majka Nenada Macanovića Bebice svet portal svet tabloid svet

Ata images

– Treba Kulići da se zapitaju zašto je sada takav. Da bi on došao kući od njih, pomogao nam je jedan čovek, Miljana vrlo dobro zna šta su oni radili, ja neću reći ništa. Meni je najbitnije da je dete došlo kući, a njima neka služi na čast. Još je i blag prema njima kakav treba da bude. Možete zamisliti kako je bilo, ako se kući od njih vratio u onome u čemu je bio u tom trenutku, farmerkama i majici. Nikada se nije vratio po stvari, niti bi, od njih se vratio go i bos. Ipak, drago mi je što je Miljana priznala da Nenad nije bio tamo zbog para, jer je on isuviše imao da bi otišao zbog toga – otkrila je Slavica za Pink.

Majka Nenada Macanovića Bebice sinu postavila uslov

Slavica je otkrila i kako je došlo do toga da se on posle svega vrati kući i da li je Nenad imao novca kada je upoznao Miljanu. A, dotakla se i crne magije koju njen sin često pominje.

Majka Nenada Macanovića Bebice svet portal svet tabloid svet

Ata images

– Nenad je tamo otišao jer se stvarno zaljubio u nju, a uslov da se vrati kod nas bio je da se vrati sam. Nije hteo zbog nje, zato je ostao, a ne njihove priče, zbog ovoga, onoga. Samostalan je i samostalno radi od 2014. godine, nije vezan ni za mamu, ni za tatu. Samostalno je uvek zarađivao i privređivao, odvojio se sa svojom firmom 2014. godine i zatvorio je firmu kada je upoznao Miljanu i otišao za njom. Desilo se šta se desilo, najbitnije je da je dete došlo kući.

Pročitajte Marija Kulić se kaje što je verovala Bebici, strah je za Miljaninu bezbednost 

Nenad je često pominjao da su mu Miljana i njena majka Marija bacile crnu magiju, a Slavica isto to misli.

– Nisu to ni gluposti, ni bapske priče. Bio je omađijan! Ne bismo ništa krenuli, da jedan čovek nije došao do telefona moje ćerke i rekao: “Ljudi, pomozite čoveku”. Kada pogledam, vidim, čovek traži pomoć, jer ono nije bio Nenad – on je društven, pun humora, inteligentan, vredan, nema šta ne zna. Uputio nas je taj čovek gde da mu pomognemo, mi smo otišli i taj čovek je promašio za dvadesetak dana… Kada nas je Nenad nazvao i rekao:”Dođite po mene”. Taj čovek je uradio šta je uradio, rekao je da ga dve osobe vuku za nos, da će on, kada dođe sebi, doći kući, tako je i bilo – otkrila je Slavica.

Majka Nenada Macanovića Bebice svet portal svet tabloid svet

ATA images

Nenadova majka je priznala da je srećna što je njen sin našao novu devojku.

– To dete ne znam, meni je najbitnije da je Nenad srećan, da se vraća u svoju normalu, a koga će izabrati, to je njegova stvar, a da je Miljana vaše dete, pitala bih vas da li biste vi to podržali. Teodora, zašto da ne, volela bih da je upoznam ako ostanu zajedno. Verovala sam da će uspeti da je osvoji, tako je i bilo. Znajući njega, znam da ne postoji ništa što je namerio, a da nije uspeo.

AUTOR: SVET

IZVOR: pink.rs

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN