Majka Nenada Macanovića Bebice svet portal svet tabloid svet
Svet

October 22, 2023 19:30

By

Bebica i Teodora se prepustili emocijama, a evo šta njihove porodice misle o tome

Odnos Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice je glavna tema u Eliti

Nov aktuelni par u rijalitiju su Teodora Delić i Bebica. Izvori bliski takmičarima obratili su se javnosti i podelili svoje mišljenje po pitanju njihove veze.

Odnos Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice

ATA images

Pročitajte Bebica i Miljana u policiji – Ovo su razlozi zbog kojih su napustili rijaliti

U odnos Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice često se meša Miljana Kulić, ali njih dvoje su i dalje zajedno, a upućeni u njihovu ljubavnu vezu imali su kažu samo jedno.

Odnos Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice

ATA images

Pročitajte Tuga u Zadruzi – Bebica diskvalifikovan, Marija zbog strašne vesti iz porodičnog doma napustila imanje

Teodora i Bebica nov aktuelni par u rijalitiju

“Teodori se Nenad mnogo dopada, a dopao se i njenoj porodici, koja navija za njih dvoje. Svi se nadamo da će se prepustiti ovoga puta i uživati u odnosu koji može biti dobar za nju” – rekao je izvor blizak Teodori i dodao:

“Njoj je inače teško privući pažnju i o ljubavi nije ni razmišljala kada je ulazila u rijaliti, ali eto. Jedino što je kritično u ovoj situaciji je Miljana Kulić, koja se sada zamera Teodori zbog bivšeg Bebice. Teodora ne mari puno i lako će rešiti te sukobe.”

U poslednje vreme svi su zaintrigirani njihovim odnosom i uprkos različitim mišljenjima fanova i publike, porodice ovo dvoje učesnika navijaju da ova ljubavna priča opstane,

Zet Nenada Macanovića se oglasio ubrzo nakon što su glasine krenule da se šire i prokomentarisao je da mu je drago što Bebica više nije sa Miljanom i smatra da je svaka druga devojka bolji izbor od nje.

Odnos Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice

Youtube printscreen

“I Teodora ima specifičnu priču, ali deluje da je dobra devojka, koja mu neće nauditi. Za sada se lepo slažu i nadamo se da će uspeti uprkos svim preprekama, a tu konkretno mislim na Miljanu” – naveo je izvor blizak Bebici.

AUTOR: SVET

IZVOR: Srbija Danas

FOTO: ATA images, youtube printscreen