Voditeljka Ana Radulović
Svet

October 1, 2023 13:00

By

Voditeljka burno reagovala u toku programa: Ove reči nije mogla da ignoriše

Voditeljka Ana Radulović pobesnela u “Eliti”

Sinoć su u “Eliti” održane nominacije gde se biralo da li će u izolaciju otići Teodora Delić ili Nikola Bukilić.

rijalitiprintscreenOpšta pometnja je nastala kada se u razgovor uključila Miona Jovanović, a tada se raspravi pridružila i voditeljka Ana Radulović.

Miona je najpre komentarisala Bukilića, a nakon toga su usledili komentari vezani za Teodoru, koja je nakon prve Mionine rsvađa.

Pročitajte: Uskoro počinje rijaliti Zadruga: Željko Mitrović uvodi Barbi Leposavu, pokazao kako izgleda VIDEO

Do sukoba je došlo zbog komentara vezanih za Mionih izgled, kada je Teodora rekla da je čula od muških ukućana da je Miona ružna bez šminke.

Voditeljka Ana Radulović

printscreen

Pročitajte: Ona je prva učesnica Zadruge 7: Mnogi strepe od njenog ulaska, a jednoj osobi će uništiti život

“Ti si meni nebitna, ne vidim te. Lepa si devojka, zgodna, ali si za mene prosek. Ima mnogo boljih riba u kući od tebe, Miona ne može biti s*ks bomba” – vikala je Teodora.

Ove reči su jako zasmetale voditeljki i odmah se uključila u raspravu i rekla da sa nominacijama to nema nikakve veze kakva je ona bez šminke i insistirala je da sazna ko je od muškaraca to rekao, na šta je Teodora odgovorila da ona neće da kaže, već da se sami jave oni koji su to izgovorili.

Voditeljka Ana Radulović

printscreen

Ana je bila uporna i ponovo je upitala:

“Želim da znam ko je od muškaraca rekao da je Miona ružna bez šminke? Devojka je lepa i prirodna” – insistirala je Radulovićeva, da bi se u pozadini potom čulo “Bebica”.

AUTOR: SVET

FOTO: printscreen