Učesnici Zadruge 7
Svet

3 августа, 2023 17:00

By

Ona je prva učesnica Zadruge 7: Mnogi strepe od njenog ulaska, a jednoj osobi će uništiti život

Prva učesnica rijalitija Elita je svima dobro poznata

Zadruga 7, ili rijaliti “Elita“ uskoro kreće s emitovanjem, i dok su pripreme za početak novog, do sada neviđenog projekta, u punom jeku, kucnuo je čas da se sazna ime prvog učesnika.

Pročitajte Umesto starleta pevačice – U Zadrugu 7 ulaze najpoznatija estradna imena, neka od njih će vas iznenaditi

Prva učesnica rijalitija Elita

Ata images

U pitanju je neko ko je ostao dobro upamćen tokom prethodne sezone rijalitija “Zadruga“, a mnogi su prizivali njeno pojavljivanje u rijalitiju. U pitanju je najpoznatija kuma na Balkanu, Milena Kačavenda!
S obzirom na to da je pomno pratila prethodnu sezonu rijalitija “Zadruga“ i rado komentarisala sva goruća dešavanja, a svojim britkim jezikom izazvala ogromnu pometnju u javnosti, nema sumnje da će se u novom rijaliti formatu “Elita“ odlično snaći!

Pročitajte Milena Kačavenda i Zvezdan spremaju osvetu Ani i Aci – Tajno se sastali i spremili pakleni plan za Zadrugu 

Prva učesnica rijalitija Elita

Ata images

Prva učesnica rijalitija Elita spremna je da napravi totalnu pomentnju, haos i lom u novom rijalitiju koji uskoro startuje na televiziji Pink. Milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen zvanični spisak učesnika, na kom su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma.

Pročitajte Mitrović otkrio kako će izgledati potpuno drugačija Zadruga, a počinje i rijaliti jedne estradne porodice

Prva učesnica rijalitija Elita

Ata images

Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni „Elite“ iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: pink.rs

FOTO: ATA IMAGES, PINK PROMO