Ana Ćurčić i Milena Kačavenda
Svet

June 21, 2023 19:31

By

Kumstvu je došao kraj: Milena Kačavenda raskrinkala Anu, otkrila sve o novcu koji su slali fanovi

Odnos Ane Ćurčić i Milene Kačavende je nikad gori

Otkad je ušla u Zadrugu, Ana Ćurčić je najveću podršku imala u prijateljici i kumi Mileni Kačavendi. Međutim, između njih je došlo do zahlađenja odnosa čim je Ana napustila rijaliti i demantovala mnoge stvari koje je Kačavenda govorila. Priča se da je kuma prisvojila Anine poklone koje su joj slali fanovi, pa je Milena odlučila da se oglasi tim povodom.

Pročitajte Ana Ćurčić progovorila o odnosu s kumom, ali i vezi sa Bulićem – Milena je prešla granicu

Odnos Ane Ćurčić i Milene Kačavende

Ata images

– Želela sam da se povučem ali morala sam da se javim danas zbog svih navoda. Biti drugo mesto nije mala stvar u onom leglu zmija. Da nije bilio mene, ne bi bilo Ace Bulića i ne bi Ana osvojla toliko glasova. Sve je to jedna velika istina! Za sve njene kontradiktornosti, ja sam mesecima radila. Možda jesam preterala, možda sam bila ostrašćena kako je rekla, da sam htela da ga uništim, jesam… Ali, mnogo toga nije tačno.

Pročitajte Anina kuma oplela po njenoj porodici – Ovo je sestra Ane Ćurčić koja joj je okrenula leđa 

Odnos Ane Ćurčić i Milene Kačavende

Ata images

– Ono što je spomenula kod Šopićke, rekla sam joj privatno a ona je to rekla javno, zato ću ja sada morati da spomenem. Ja sam bila drug do koske i do zadnje kapir krvi. Od danas, sve što bude rečeno a da nije istina, zakonski ćemo rešavati. Ja nisam profesionalni PR ali očigledno mi nije išlo toliko loše, maksimalno sam se trudila – govorila je Milena i nastavila:

Pročitajte Zbog Zvezdana je izdala ćerku – Ana priznala da joj ćerka ovo neće oprostiti pa jecala na sav glas 

Odnos Ane Ćurčić i Milene Kačavende

Ata images

– Za novac i za one priče ja prvi put čujem. Ja ne znam ko su ljudi iz grupe “Feniks”, niti sam učlanjena iz te grupe. Meni su Aca Bulić i Anina ćerka rekli da su u pitanju prevaranti, te sam sve blokirala jer me takve stvari ne interesuju. Nakon toga nastala je grupa “Lavice”, a o Hristini iz Bujanovca, govoriću posebno. Bila je plaćena za to što je radila a ja to nisam ni znala. Poslednje dve nedelje, ta grupa je radila protiv mene. Osuđivali su me, na primer, zašto sam rekla da Bulić ima suprugu kod kuće, jer to šteti Ani… Na kraju sam bila blokirala i izbačena iz te grupe. U jednom momentu su govorili da mi je loš odabir za haljinu… – rekla je Milena.

Pročitajte Uništila je decu zbog Zvezdana – Drugarice Ane Ćurčić zgrožene njenim poniženjem

Odnos Ane Ćurčić i Milene Kačavende

Ata images

Odnos Ane Ćurčić i Milene Kačavende je, čini se, nikad gori.

– Mislila sam da sam zaslužila jedno “hvala”, od Ane a koje nisam dobila. Ta neka iz Bujanovca ispada da je bitnija od kume koja je tu 30 godina. Novac nikada nisam uzela, a jednom kada sam na Instagramu napisala da neko ukoliko neko želi da joj pošalje poklon da se obrati meni, njena ćerka me je zamolila da obrišem jer ispada da prosim. Neka mi neko da potvrdu da sam uzela novac – izjavila je Milena.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES