Ana varala Zvezdana
Svet

February 11, 2023 10:00

By

Uništila je decu zbog Zvezdana: Drugarice Ane Ćurčić zgrožene njenim poniženjem

Deca Ane Ćurčić pate zbog majčinih postupaka

Kada je pre nekolko nedelja ulazila na velelepno imanje u Šimanovcima, Ana Ćurčić, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića govorila je kako su joj se emocije prema njemu ugasile te da o njihovom pomirenju nema ni govara. Međutim, vrlo brzo je promenila ploču pa se sad na svaki mogući način trudi da priđe bivšem partneru. Situacija sa sinom Moke Slavnića menja se iz dana u dan a njene najbliže prijateljice i kume Milena Kačavenda i Jovana Novakov Cvitkovac Šmizla ogorčene su Aninim ponašanjem.

Pročitajte: Pomirili se Zvezdan i Ana Ćurčić – Nevenčana supruga oprostila ljubavnicu, suza suzu stiže

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ćurčić (@ana_curcic_official)

Njih dve su Anine najbliže drugarice i sve tajne dele međusobno. Bile su uz nju u svim teškim trenucima pa im tako ne manjka kredibiliteta da govore o Zvezdanovom i Aninom odnosu kao i o njegovoj prevari. Jovana Novakov kaže da ju je Ćurčićeva mnogo razočarala:

– Razočarala me je, došla je njega da moli, da bi joj se vratio! Da mi je rođena sestra rekla bih: „Glupačo, šta to radiš od sebe?“, toliko se nerviram! – kazala je na početku Šmizla za „Blic“.

Pročitajte: Mlađa je čak i od Anđele – Ova devojka se zaljubila u Zvezdana, pa zbog njega upala u velike dugove, a onda je Ana sve saznala

Deca Ane Ćurčić

Foto: Youtube printscreen

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic.rs

FOTO: Instagram