Zvezdan Slavnić progovorio
Svet

February 6, 2023 22:12

By

Ovo je majka Zvezdana Slavnića koja je zbog sina prošla kroz pakao: Ana je brinula o njoj, a sada…

Majka Zvezdana Slavnića bori se sa teškom bolešću

Otkada je javno u rijalitiju Zadruga, ostavio nevenčanu suprugu Anu, zbog mlađane Anđele Đuričić, javnost ne prestaje da se zanima za privatni život kontroverznog učesnika Zvezdana Slavnića. I dok se njegov otac, proslavljeni košarkaš Moka, svakodnevno oglašava u medijima i iznosi svoje mišljenje o dešavanjima u Zadruzi, majka Zvezdana Slavnića je i dalje misterija za javnost.

Pročitajte: Zvezdanova Anđela ipak trudna – Majci pozlilo zbog ćerkinog nemorala

Foto: Youtube Printscreen

Po svemu sudeći porodični odnosi narušeni su davnih dana, prvo kada su se Zvezdanovi roditelji razveli, a zatim i zbog činjenice da je on još u ranoj mladosti prešao „crtu zakona“ i završio u zatvoru.

‒ Majka je posle toga upala u tešku depresiju i od tada se svi borimo sa tom bolešću ‒ pričao je Zvezdan pred kamerama.

‒ Kad smo bili klinci i kad smo pravili gluposti, svi smo bežali kod mene. Moja majka je bila drug i sve nas je štitila, iako to možda nije trebalo. Jednom prilikom je rekla: „Lakše mi je kad ste kod mene, znam da ste na sigurnom.“ Kada su se moji razvodili, jedino je bilo da ja ostanem sa njom.

Pročitajte: Strašne scene – Slavnić šutnuo ženu pa se pomirio sa Anđelom, doživeo pomračenje uma pa jecao Ani na ramenu VIDEO 

Moka Slavnić

ATA Images

Nijedan razvod nije prijatan, a Moka je svoj opisao ovako:

‒ Zvezdanovoj majci sam ostavio stan, lokal i kintu koju smo podelili. Bio sam srećan što nemam više, jer bih morao više da ostavim. Rekao sam joj: „Želim ti sve najbolje, zdravlje i ljubav, a ako te vidim da jedeš iz kontejnera, to će mi biti najsrećniji dan u životu.“

Od tada je prošlo više od dve i po decenije i oni se više nikada nisu videli. Nisu ih ujedinili ni problemi njihovog jedinca, koji su se samo nizali.

‒ Bio sam na vrhuncu karijere kada sam se prvi put oženio i stvorio porodicu. Bili smo zajedno 15 godina. Pogrešno je mišljenje da košarkaši, vrhunski sportisti, nemaju vremena za porodicu. Njima je neophodna ta oaza ljubavi kako bi pružili maksimum na terenu ‒ jedna je od retkih izjava Zorana Slavnića na temu perioda života koji je proveo sa suprugom i sinom.

Majka Zvezdana Slavnića živi u domu

Slavnić se kasnije oženio Jelenom, koja je bila dosta mlađa od njega, ali je i ta priča okončana.

Kada je u rijaliti ušla i Zvezdanova nevenčana supruga Ana, koju je prevario sa jednom od učesnica, njena prijateljica je za novi Svet otkrila porodične tajne, a između ostalog je rekla:

‒ Zvezdan ima nezbrinutu majku, ona nema gde da živi, pa je sada u domu. Žena je psihički nestabilna, on joj je unakazio psihu. Ana je o svemu brinula, čuvala je njegovu majku dok je bio u zatvoru, plaćala dom kada je ušao u rijaliti. Kada se sve ovo izdešavalo, stupila je u kontakt sa produkcijom koja je preuzela brigu o tim mesečnim obavezama.

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES