Nova devojka Zvezdana Slavnića
Svet

August 6, 2023 19:43

By

Ova lepotica je naslednica Zvezdana Slavnića: Govorilo se da je se odrekao, a evo šta ona kaže o tome FOTO

Ćerka Zvezdana Slavnića je prava lepotica

Iako je Zvezdan tokom učešća u Zadruzi 6 često pominjao ćerku Saru, pisalo se da je se Slavnić odrekao, ili tačnije da nikada nije vodio računa o njoj.

Pročitajte Slomio se na pitanje o njoj – Zvezdan priznao da i dalje voli bivšu, dok ona uživa u novom životu 

Ćerka Zvezdana Slavnića

Instagram

On je i sam priznao da se kaje što nije više vremena proveo s njom. A, kada je njegova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić ušla u Belu kuću, njih dvoje su imali česte svađe upravo zbog Sare, tačnije zbog toga što ju je Ana pominjala i govorila da ima njenu podršku. Slavnić je tada govorio da će se naljutiti na svoju ćerku ukoliko je to istina, a nakon izlaska iz “Zadruge 6” priznao je da je ljuta na njega.

Pročitajte Milena Kačavenda i Zvezdan spremaju osvetu Ani i Aci – Tajno se sastali i spremili pakleni plan za Zadrugu

Ćerka Zvezdana Slavnića

Youtube printscreen

– Dete je očajno. On odnos sa svojom ćerkom nije imao ni kada je bio po zatvorima. Anina ćerka i sin su svakodnevno u kontaktu sa Sarom, oni se viđaju i druže. Ja sam se nedavno videla sa Aninom ćerkom, pošto je njena majka imala moždani udar zbog svega što se dešava – govorila je Anina kuma Milena Kačavenda.

Ćerka Zvezdana Slavnića je ipak prešla preko svega i oprostila ocu sve što mu je zamerala tokom njegovog boravka u Zadruzi. A, da su sada u odličnim odnosima Zvezdan je pokazao fotografijom koju je objavio na svom Instagram profilu.

– To je moja devojčica – napisao je Slavnić koji je prvi put pokazao kako izgleda njegova naslednica.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, YOUTUBE PRINTSCREEN