Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić
Svet

October 26, 2023 18:20

By

Zvezdan priznao s kim se viđa, a Ana Ćurčić objavila fotografiju koja dokazuje da se pomirila s bivšim (foto)

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić ponovo srećni, ali ne zajedno

Bivši rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić dugo nije davao izjave za medije, a pre nekoliko dana izašao je iz ilegale i u svom prvom intervjuu priznao da se viđa s devojkama.

– Emotivno nisam zauzet. Da, naravno, dopisujem se, viđam se, ali suviše je rano da se upuštam u neku ozbiljnu priču – priznao je Slavnić.

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

Ata images

Očigledno je da su trenutno srećni i Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić, jer je njegova bivša objavila fotografiju koja dokazuje da je ponovo srećna u ljubavi i to sa Acom Bulićem, s kojim je nedavno raskinula.

Pročitajte Vreme je da javnost vidi ko su Ana i Aca Bulić – Isplivala nikad viđena fotka iz vremena najveće ljubavi 

– Ma imamo neka važna posla – napisala je Ana uz emotikon srca.

Pored toga što je objavila sliku s Acom, Ćurčićeva je i kao profilnu stavila njihovu zajedničku fotografiju, što dokazuje da su se ponovo pomirili.

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

Instagram

– Stvarno sam za tebe tu Anči sve šta treba i ne treba. Jesu me šibale emocije opet, nenormalno sam plakao svako veče skoro, pisao pesme, vratio se u detinjstvo… Kad si izašla znao sam da ti treba vreme da se oporaviš. I sve je počelo da se gasi, opet da li iz nekog straha il osećaj ne znam. Ne, ne evo iskreno ti pišem. Izvini, nemoj da se ljutiš. Zatvoren sam što se tiče žena – napisao je Bulić kao odgovor na Anino pitanje u vezi emocija koje oseća prema njoj.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN, INSTAGRAM