Sukob Zvezdana i Anđele
Svet

July 31, 2023 13:35

By

Nije se nadao da će završiti iza rešetaka: Zvezdanu presuđeno za ono što je učinio Anđeli

Sukob Zvezdana i Anđele završio na sudu

Kako prenosi Informer, Zvezdan Slavnić dobio je zabranu prilaska bivšoj devojci Anđeli Đuričić. Ova zabrana je navodno izrečena automatski nakon što je Anđela podnela krivičnu prijavu protiv njega.

Pročitajte Slomio se na pitanje o njoj – Zvezdan priznao da i dalje voli bivšu, dok ona uživa u novom životu 

Sukob Zvezdana i Anđele

Instagram

Trenutno nije poznato da li je Zvezdanu već dostavljeno rešenje o zabrani prilaska. Prema navodima, on nema prava da prilazi Anđeli, niti da stupi u kontakt s njom.

Kako navodi pomenuti medij, njihova veza je imala ozbiljnih problema i nakon što su napustili Zadrugu 6. Navodni razlog za raskid je bio fizičko nasilje, tačnije, navodni incident u kojem ju je Zvezdan udario.

Pročitajte Milena Kačavenda i Zvezdan spremaju osvetu Ani i Aci – Tajno se sastali i spremili pakleni plan za Zadrugu

Sukob Zvezdana i Anđele

Printscreen

Prema rečima izvora, pre nego što je Anđela otišla u Crnu Goru, ona i Zvezdan su se posvađali, a on je navodno udario i naneo joj povrede. Ona o ovome ima i dokaze, te je sukob Zvezdana i Anđele završio na sudu.

Međutim, ovaj događaj ostavio je duboke emocionalne traume na njoj, pa je posećivala psihologa kako bi skupila hrabrosti za suočavanje s ovim problemom na sudu, što se čini kao prikladan korak.

Pročitajte Zvezdan potpuno podivljao zbog susreta s Anđelom – Pogledajte kako javno preti i psuje VIDEO

Sukob Zvezdana i Anđele

Youtube printscreen

Anđela je dugo razgovarala s advokatima i psiholozima kako bi se pripremila za ovaj proces nakon svega što je proživela. Ukoliko se na sudu dokažu navodi iz njene krivične prijave, Zvezdan bi mogao biti osuđen i na do 5 godina zatvora. Za nasilje u porodici sa teškim telesnim posledicama, kazna zatvora može biti i do 10 godina. Imajući u vidu da je Zvezdan već ranije osuđivan, sud to može uzeti kao otežavajuću okolnost prilikom određivanja kazne.

IZVOR: INFORMER, KURIR

FOTO: INSTAGRAM, YOUTUBE PRINTSCREEN