Otkaz Anđele Đurišić svet portal
Svet

December 2, 2023 14:15

By

Kraj voditeljske karijere: Anđela Đuričić dobila otkaz, to što je uradila se ne prašta

Otkaz Anđele Đuričić desio se zbog njene greške

Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić nakon “Zadruge 6” dobila je priliku na televiziji Hype izgradi voditeljsku karijeru, ali ukazano poverenje nije opravdala. Otkaz Anđele Đuričić usledio je nakon samo šest meseci, a kako saznajemo za to je sama kriva.

Otkaz Anđele Duričić

ATA images

Otkaz Anđele Đuričić usledio nakon samo šest meseci

Anđela je na televiziji Hype dobila priliku da vodi izuzetno gledanu emisiju “Život piše...” u kojoj gosti otkrivaju svoje neverovatne životne priče, ali brza slava i visok rejting učinili su svoje, pa je valjda pomislila kako već sve zna o poslu na televiziji i kako niko ne sme da joj se meša u ono što radi. Konkretno, problem je nastao kada je televizijska zvezda Dušica Jakovljević, prešla sa ružičaste televizije na Hype i u Anđelinu emisiju ubacila neke priloge kako bi bila još zanimljivija.

– “Anđeli se to nije dopalo, pa je besno rekla kako ona neće da snima i priloge i neće ništa da menja, što je baš nedopustivo. Voditelj treba da poštuje koncept emisije, a ne da tera inat i radi po svom,  ali Anđela je očito umislila da svima može da komanduje. Dušica nije želela da se raspravlja, ona je isuviše iskusna žena u ovom poslu, ali svima je bilo jasno šta sledi. Pošto čelnicima Hajp televizije ne odgovara takav ucenjivački stav i odbijanje da se posao uradi, odlučili su da prekinu saradnju sa Anđelom” – otkriva naš izvor sa Hype televizije.

Otkaz Anđele Đurišić

ATA images

Pročitajte Potpuno posrnuće mlade devojke – Anđela Đuričić urlala na policajce, u Herceg Novom opšti haos VIDEO

Anđela se za sada nije oglasila, ali oni koji je dobro poznaju ne mogu da veruju da je upropastila životnu šansu i da je na ukazano poverene uzvratila tako neprofesionalno. Ali, realno govoreći i za sve što joj se dešavalo u Zadruzi, sama je kriva. Iako je važila za glavnog favorita, nije uspela da se iskontroliše, pa je fizički napala starletu Maju Marinković što je dovelo do automatske diskvalifikacije. Samim tim ostala je bez novca, a kada je izašla ni veza sa Zvezdanom nije joj potrajala. Kao dar sa neba došla joj je šansa da napravi voditeljsku karijeru i sebi u Beogradu obezbedi lep život, ali i nju je sada prokockala.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images