Stajling Anđele Duričić
Svet

November 9, 2023 18:15

By

Anđela Đuričić nikad nije bila lepša: Voditeljka u izdanju koje laska figuri i čini da izgledate božanski (foto)

Stajling Anđele Duričić ocenjen je desetkom

Anđela Đuričic jedna je od natraženijih medijskih ličnosti na Balkanu trenutno. Nakon što se oprobala u rijalitiju u kojem je stekla ogromnu podršku ljudi i popularnost na zavidnom nivou, preselila se u Beograd nakon i uz podršku HYPE produkcije dobila priliku da ostvari svoj san. Ona je voditelj i autor emisije “Život piše” koja je u samom startu postala jedna od najgledanijih emisija. Osim izuzetne elokventnosti, Anđela Đuručić spada i među 10 najlepših TV lica, pa osim svojim šarmom, lepa voditeljka osvaja i izgledom. Stajling Anđele Duričić oduvek je besprekoran.

Stajling Anđele Đuričić

ATA images

Stajling Anđele Đuričić obožavaće sve dame

Bivša rijaliti učesnica, zvezda i voditeljka Anđela Đuričić koja gradi veoma uspešnu karijeru na Hype televiziji i tokom takmičenja u Zadruzi važila je za jednu od najlepših devojaka.

Pročitajte Anđela grca u suzama – Pomenula brata koji je nastradao, njene reči kidaju dušu FOTO

Uvek je bila doterana pred kamerama a mnogi su se divili i njenoj prirodnoj lepoti. oduvek je demonstrirala odličan stil za oblačenjne. Gledajući njene fotografije stekli smo utisak da je veliki ljubitelj komplet odela pomoću kojih vešto ističe svoju zavidnu liniju.

Stajling Anđele Đuričić

ATA images

Da bismo vam pokazali na primeru, našli smo dva potpuno različita modela i dezena koja joj jednako dobro pristaju a koji mogu biti savršen izbor za večernji izlazak. Na premijeri filma “Pokidan” o životu Ace Lukasa koja je održana u Štark Dvorani, Anđela je oduševila svojim pojavljivanjem.

Total black autfit bio je pravi odabir za ovu priliku a ono što je oduševilo sve dame jeste što je sve bilo jednostavno uklopljeno a izgledalo je skupo. Šminka je bila svedena kao i frizura a sve u kompletu dodatno je doprinelo njenoj senzualnosti. Stajling Anđele Đuričić ove večeri dobio je najvišu ocenu.

Stajling Anđele Đuričić

ATA images

Stajling Anđele Đuričić uvek je zasnovan na eleganciji

Zaključujemo da su Anđeli komplet odela omiljeni odevni komadi pa je tako i na otvaranju bjuti centra Didi Janković pre nekoliko mesevc Anđela ponela ponovo komplet ali veselijeg dezena.

Stajling Anđele Đuričić

ATA images

Voditeljka je izuzeno vitka pa joj sakoi i pantalone dobro pristaju jer daju na gracioznosti. Svakako ne možemo a da ne pomeno telo ,lade voditeljke o kom izuzetno vodi računa.

Koje odelo bolje pristaje Anđeli?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images