Saradnja Anđele Đuričić i Hajp televizije
Svet

December 3, 2023 14:15

By

Anđela Đuričić se vratila na posao, pa priznala šta sada misli o Dušici

Saradnja Anđele Đuričić i Hajp televizije se nastavlja

Juče je kao bomba odjeknula vest da je Anđela Đuričić dobila otkaz na Hajp televiziji nakon samo šest meseci. Kako su pojedini izvori tvrdili, svoju tek započetu voditeljsku karijeru nije uspela da opravda pred čelnicima.

Saradnja Anđele Đuričić i Hajp televizije

Ata images

Saradnja Anđele Đuričić i Hajp televizije se neće prekinuti

Anđela je na pomenutoj televiziji dobila izuzetnu šansu da vodi uspešnu karijeru kao voditeljka izuzetno gledane emisije “Život piše” u kojoj gosti otkrivaju svoje neverovatne životne priče, ali se zbog pojedinih nesuglasica našla u velikom problemu. Saradnja Anđele Đuričić i Hajp televizije je navodno prekinuta zbog problema koji je nastao kada je televizijska zvezda Dušica Jakovljević, prešla sa ružičaste televizije na Hype i u Anđelinu emisiju ubacila neke priloge kako bi bila još zanimljivija.

Anđeli se to nije dopalo, pa je besno rekla kako ona neće da snima i priloge i neće ništa da menja što se smatra nedopustivim jer voditelj treba da poštuje koncept emisije, a ne da tera inat nadređenima.  Zbog svega toga, pisalo se da je dobila otkaz. Anđela Đuričić je eksluzivno za naš portal dala izjavu i istakla da ona smatra Hajp televiziju svojom drugom kućom u kojoj se pronašla i u kojoj želi da radi.

Saradnja Anđele Đuričić i Hajp televizije

ata images

Pročitajte Anđela Đuričić nikad nije bila lepša – Voditeljka u izdanju koje laska figuri i čini da izgledate božanski (foto)

Njenu izjavu prenosimo u celosti:

– “Hajp je moja druga kuća u kojoj sam se pronašla i u kojoj želim da radim. Tu i ostajem. Rijaliti je moja prošlost, to je za mene završena priča. Sa Dušicom Jakovljević sam u poslovnim odnosima” – izjavila je Anđela za Svet.

Na pitanje našeg novinara da li će usvojiti Dušicine sugestije što se tiče emisije, Anđela je rekla:

–  “Starije kolege ću uvek da saslušam.”

Po svemu sudeći, saradnja Anđele Đuričić i Hajp televizije se nastavlja, pa ćemo i dalje imati priliku da uživamo u njenim emisijama.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram