Anđela Đuričić uvećala usne
Svet

July 15, 2023 16:15

By

Jedva je dočekala da se napumpa: Anđela Đuričić promenila lični opis estetskom korekcijom, roditelji zgroženi

Anđela Đuričić uvećala usne, zahvat pokazala javno na Instagramu

Kada je prethodne sezone u “Zadruzi” osvojila visoko treće mesto u superfinalu, Anđela Đuričić mnogima je postala omiljeni rijaliti igrač zbog njenih pozitivnih osobina. Kulturna, vaspitana, smerna i istrajna u svojim stavovima osvojila je srca publike, međutim u šestoj sezoni sve je to bacila u vodu ušavši u ljubavnu vezu sa 23 godine starijim Zvezdanom Slavnićem.

Pročitajte: Anđela Đuričić snimila pesmu – Svi kažu da zvuči gore od Miljane Kulić VIDEO

Anđela Đuričić uvećala usne

Ata images

Oni su diskvalifikovani neposredno pred finale, ostali su bez dinara ali se mlada Crnogorka ubrzo snašla. Ona je započela voditeljsku karijeru, ostavila je dečka i vratila se kod roditelja u Đenoviće gde uživa u letnjim danima. Međutim, kako posao zahteva ona trenutno boravi u Beogradu, a svoje pratioce na društvenim mrežama obaveštava o svakom koraku.

Pročitajte: Potpuno posrnuće mlade devojke – Anđela Đuričić urlala na policajce, u Herceg Novom opšti haos VIDEO

Anđela Đuričić uvećala usne

Instagram

Anđela Đuričić uvećala usne

Instagram

Tako je juče objavila niz fotografija iz jedne privatne ordinacije gde se podrvrgla estetskoj korekciji. Naime, Anđela Đuričić uvećala usne je, pa se javno pohvalila rezultatima promene i pokrenula lavinu komentara na mrežama.

“Au, Helga se baš napucala”, “Sve ste iste”, “Mnoge će da skidaju plastiku uskoro”, “Prirodno i umereno”, “Eh, da mogu mozak da poprave bilo bi dobro”, “Užasna je”, bili su samo neki od mnogobrojnih komentara koji su se nizali na Anđelin račun.

Pročitajte: Anđela Đuričić prolazi kroz pakao, u sve umešan i Zvezdan – Ako njen otac sazna biće krvi

Anđela Đuričić uvećala usne

Instagram

Ipak, čini se da Anđa ne mari što nije dobila pohvale na račun novog izgleda već vredno radi na novim projektima. Ona je, podsetimo, pre nekoliko dana snimila i svoju prvu pesmu, a od oktobra počinje njena autorska emisija koju njeni fanovi sa nestrpljenjem očekuju. Bilo kako bilo, čini se da Đuričićeva uživa nakon raskida sa Zvezdanom i da iako je u Beogradu ne planira da mu se javi da porazgovaraju.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images