Instagram profil Moke Slavnića
Svet

January 30, 2023 15:26

By

Moka Slavnić ulazi u Zadrugu: Ani neće biti dobro zbog onoga što će učiniti

Slavni sportista s mangupskim karakterom Zoran Moka Slavnić gostovao je u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji gde je otkrio da mu je velika želja da uđe u rijaliti. Inače on je ovih dana u žiži interesovanja zbog svog sina Zvezdana Slavnića koji je aktuelni učesnik rijalitija Zadruga.

Pročitajte: Noć istine, suza i teških reči – Ana urnisala Zvezdana i Anđelu čim je ušla, Slavnić doživeo nervni slom VIDEO 

Zvezdan Slavnić

Zvezdan Slavnić

– Više bih voleo da uđem u Zadrugu nego leba da jedem, ali ne mogu jer bih srušio nešto što je iza mene. Jedino da bude vip. Ja nemam razloga da uđem zbog kinte jer ja kintu nemam. Voleo bih da uđem bilo bi kako majka crnu vunu prede, i kako buva vuče fijaker. Ali godine mi ne dozvoljavaju i pozadina da sam pripadao, staršno volim da pazim. Za mene bi to bio takav relaks, ali bi mi se kosa dizala na glavi – rekao je Slavnić.

Moku je posebno iznerviralo to što je u Zadrugu ušla i njegova bivša snaja Ana Ćurčić, koja je najavila da će Zvezdanu prirediti pakao u narednim danima.

Pročitajte: Veza sa Zvezdanom je skupo koštala – Evo kako su Anđelini roditelji reagovali na ćerkino ponašanje u Zadruzi

Youtube printscreen

– Više ne postojimo jedno za drugo otkako je ona rekla da on ne postoji za nju. Ona je to rekla, takve ja jedem za doručak. Pošto je ona Zvezdanova bivša žena ja sam tu pažljiv. Prema svim Zvezdanovim bivšim sam pažljiv, taman posla da nešto uradim, pre bih se ubio. Plakali smo zajedno, molilo sam je da sačekamo da vidimo, a poštujem njenu volju. Ali te pretnje šta će da bude pitaj me da vidiš da je Hičkok malo za mene – rekao je bivši sportista, pa dodao:

Pročitajte: Moka Slavnić umešao poznatu glumicu u zločin koji je počinio njegov sin Zvezdan 

Instagram

– Sve što je vezano za njeno ime neću reći. Sreća njena što zadrugari ne znaju šta je govorila. Ogadila ih je do krvi, to je ego, osveta. Ona ima sreće što Zvezdan ima veliko srce pa će sve smiriti. Sitna je ona riba da bi uništila Zvezdana. Šta da ja uđem u Zadrugu – rekao je nedavno Moka Slavnić.

S obzirom na to da Moka svako malo pominje da bi ušao u Zadrugu, nema sumnje da će medijski mag, Željko Mitrović to iskoristiti, te da će se legendarni košarkaš uskoro naći oči u oči sa bivšom snajkom, kojoj ne može da oprosti ulazak u rijaliti.

AUTOR: SVET

IZVOR: NPORTAL

FOTO: ATA IMAGES, PRINTSCREEN