Zvezdan Slavnić progovorio
Svet

February 7, 2023 19:37

By

Mlađa je čak i od Anđele: Ova devojka se zaljubila u Zvezdana, pa zbog njega upala u velike dugove, a onda je Ana sve saznala…

Zvezdan Slavnić se kockao, a dugove je plaćala Ana

Ana Ćurčić saznala je da joj je suprug Zvezdan Slavnić bio neveran i pre nego što se u “Zadruzi” spetljao sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, a u kakav je problem uvalio jedva punoletnu radnicu kladionice, u koju je krišom redovno odlazio, ispričala je Anina kuma Milena Kačavenda.

Ona je potvrdila da je Slavnić bio neveran, a da su ona i Ana sve to saznale nedugo nakon njegovog ulaska u rijaliti.

Pročitajte: Ovo je majka Zvezdana Slavnića koja je zbog sina prošla kroz pakao – Ana je brinula o njoj, a sada

Ata images

– Zvezdan jeste varao Anu. Kada je ušao, dušebrižnici su krenuli da se oglašavaju, ima tu argumentovanih stvari, zaista. Ana je pričala o tome, to je tačno. Čak smo Ana i ja išle u tu kockarnicu – ispričala je Milena.

Prema njenoj priči, Zvezdan Slavnić se kockao, a dvadesetjednogodišnju radnicu kladionice ubedio je da mu u slot aparat unese čak 700.000 dinara, budući da je jedino ona, kao radnik, imala odgovarajući ključ.

Pročitajte: Jadni otac i majka – Anđelu raskrinkala komšinica, ovakve pogrdne reči niste čuli ni u najgoroj noćnoj mori

Instagram

– Zamislite tog manipulatora! On ide u kockarnicu i kocka se. Mi to ne znamo, a toliko ima pikanterija, volela bih da se raščivija sve, da bih mogla da pričam. On kocka, na 30 metara od mesta gde živi. Devojka koja radi unutra za platu, on je nju prevrnuo da je devojka njemu ukucala 700.000 dinara na aparate. To je prokockao i otišao. Devojka je 700.000 dinara kladionici vraćala, čak je dobila ćušku, šamarčinu od njega, pošto je Ana našla tu devojku, otišla da razgovara sa njom, da vidi šta se dešava, šta se radi. Devojka u bezizlaznoj situaciji, ima 21 godinu, tek postala punoletna i počela da radi… – do detalja je ispričala Milena u emisiji “Ne gledam ti ja to”.

– On je njoj prodavao priču neku o emotivnoj vezi, piju piće, on tu sedi, ona tu radi. Ti si devojku izmanipulisao! Onda Zvezdan kleči, plače, kune se da ništa neće više uraditi. Taj novac je na kraju vratila Ana – dodala je Milena.

IZVOR: KURIR