Komšije Anđele Đuričić
Svet

7 фебруара, 2023 14:30

Jadni otac i majka: Anđelu raskrinkala komšinica, ovakve pogrdne reči niste čuli ni u najgoroj noćnoj mori

Komšije Anđele Đuričić ne pričaju baš tako lepo o mlađanoj učesnici 

Anđela Đuričić mnoge je oduševila svojom pričom o moralu, ali je sada sve šokirala ponašanjem u „Zadruzi“.

Njene komšije u Herceg Novom nisu iznenađene njenim potezima u Zadruzi pa su o njoj progopvorili u nekativnom kontekstu…

Pročitajte: Ovo je majka Zvezdana Slavnića koja je zbog sina prošla kroz pakao – Ana je brinula o njoj, a sada… 

ATA images

Dugo niko iz komšiluka nije video ni Anđelinog oca, ni majku, brata nema tu mesecima – započela je komšinica priču a onda je iznela niz pikanterija na račun sugrađanke:

– Znam je, kako je ne bih znala, pa ona je bila sa mojim dečkom, ali nešto neobavezno, kratko – rekla je ona.

– Ona je dno dna, samo se o tome manje pričalo jer nije bila poznata kao sada, kakav moral i te priče, jedino što je ovde drugačija sredina, pa se to malo diskretnije prenosi – kaže devojka.

Anđelina sugrađanka je potom otkrila da li je istina da su se Đuričićkini roditelji odselili.

Pročitajte: Strašne scene – Slavnić šutnuo ženu pa se pomirio sa Anđelom, doživeo pomračenje uma pa jecao Ani na ramenu VIDEO

Majka Zvezdana Slavnića

ATA images

– Ne znam, ali znam da ih danima više niko ne viđa, bukvalno. Do pre nekog vremena je bar njen otac dolazio u pekaru i prodavnicu, ali sada ni njega ne viđaju. Oni su, verujte, stvarno dobri ljudi, i majka i otac, ali ona je dno dna. Ma mi smo i prošle godine kada je bila u Zadruzi znali da će se to desiti kad-tad. Čim smo videli njene histerije sa Matejom, sve nam je bilo jasno – priča devojka, i dodaje da Anđelu ni prošlog leta niko nije viđao u Đenovićima, piše Pink.

– Možda je došla na dan ili dva da se vidi sa svojima, ali verujem da je sve vreme bila gore u Beogradu – kaže devojka iz Anđelinog komšiluka, uz napomenu da Đuričićeva nema nikakav salon lepote, niti frizeraj, kako su pojedini mediji preneli.

Pročitajte: Grcala u suzama – Ana Ćurčić izgubila bebu, stres je učinio svoje

Odnos Zvezdana i Ane

Youtube printscreen

Ma kakav salon… To je čista budalaština, njena prodana priča koju je pustila u prvoj sezoni – tvrdi komšinica, i osvrće se ponovo na Anđeline roditelje, na njihov neminovni susret kad ona izađe iz Bele kuće:

– Jao ne znam, zaista, to je baš problem. Da su oni, ne znam sada, u nekom većem gradu, tipa u Beogradu, pa da ih znaju samo komšije iz tog bloka gde bi eventualno živeli. Ali ovde njih zna ceo grad, sve komšije, ceo grad zna ko je Veliša, ko joj je majka, ma i nju zna ceo grad. To ovde nije normalno, nije ovde kao u velikim gradovima. Gde god izađu, pitaće se ljudi kada ih vide šta im to ćerka radi. Moj otac bi mene obesio da sam uradila isto što i ona – objašnjava devojka piše Pink.rs.

Komšinica je potom istakla da sumnja da će se Anđela trgnuti posle ovoga.

– Ma ne verujem, ostaće ona ista. Mogla sam i ja da odem u Beograd gde me niko ne zna da pričam šta mi padne na pamet, tako je i ona prosula priču o moralu. Što je nagore, ovde i oni koji ne prate Zadrugu znaju za to, prosto je neminovno da se sve to sazna i zato je njenima najgore – zaključila je Anđelina sugrađanka.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink

FOTO: ATA images