Milena Kačavenda ulazi u Zadrugu
Svet

12 августа, 2023 10:15

By

Sve je bila farsa i loša gluma: Milena Kačavenda otkrila ko će joj biti najveća podrška dok je u Zadruzi

Milena Kačavenda ulazi u Zadrugu, ali to nije sve

Milena Kačavenda postala je poznata širim narodnim masama kada je početkom ove godine njena nekadašnja kuma i bliska prijateljica, Ana Ćurčič ušla u Zadrugu. Ona je bila najveća podška Zvezdanove bivše partnerke, i trudila se da je odbrani od svih zluradih komentara koji su se pojavljivali na Anin račun.

Pročitajte: Milena Kačavenda i Zvezdan spremaju osvetu Ani i Aci – Tajno se sastali i spremili pakleni plan za Zadrugu

Milena Kačavenda ulazi u Zadrugu

Ata images

Međutim, po završetku „Zadruge“ 6 njihov odnos se potpuno promenio, a razlog tome su brojne neistine koje su obe iznosile u medije. Do nedavno se spekulisalo ali od pre nekoliko dana je i istina da Milena Kačavenda ulazi u Zadrugu, kako bi se pokazala u pravom svetlu i otkrila sve detalje odnosa sa nekadašnjom prijateljicom.

Pročitajte: Bukti rat nesuđenih kuma – Ana i Kačavenda zadaju niske udarce, morala da reaguje policija

Milena Kačavenda ulazi u Zadrugu

Ata images

Ona je juče gostujući na jednoj televiziji progovorila o svom budućem učešću u rijalitiju „Zadruga 7“, pa otkrila ko će je napolju zastupati. Poznato je da je ona predstavljala svoju kumu Anu tokom prethodne sezone rijalitija, a sada je otkrila ko će to biti kada je ona u pitanju i šokirala sve.

– Čuo sam u tvom lajvu na Instagramu da će te veštačka inteligencija zastupati – pitao je voditelj Milenu, a ona je imala spreman odgovor, a potom sve objasnila:

Pročitajte: Mitrović otkrio kako će izgledati potpuno drugačija Zadruga, a počinje i rijaliti jedne estradne porodice

Milena Kačavenda ulazi u Zadrugu

Ata images

– Iskreno programeri su me zamolili da ćutim. Moj posao je inače takav da imam jako dobru ekipu, a jedan od njih je dao predlog, pošto je bilo pitanje čiji ću kontakt dati kad uđem i ko će mi biti podrška, a ja sam rekla da ću to biti ja, ostaće veštačka inteligencija, moj avatar koji će pričati. To je jedna vrlo interesantan fora, ja sam videla, moj glas se emituje…ostaće avatar sa brdo informacija za negativce. U svemu sam bila prva. pa tako će biti i sada. Šalu na stranu, dala sam ja kontakte, ali mislim da sam dovoljno sposobna da branim sebe – rekla je Milena za „TV Studio B“.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram