Starleta Maja Marinković
Svet

October 7, 2023 17:00

By

Maja Marinković otkrila detalje za koje javnost ne zna: Car mi je pričao sve…

Starleta Maja Marinković progovorila o Caru i Aleks

Maja Marinković uspešno se oporavila nakon operacije zadnjice, pa iskoristila priliku da malo putuje i uživa u Parizu, pre nego što ponovo uđe u rijaliti.

Starleta Maja Marinković

Ata images

“Bilo mi je prelepo u Parizu, to je grad ljubavi i provela sam se zaista fantastično. Svašta nešto sam obišla i videla i malo je reći da sam oduševljena. Nisam bila sama, bila sam sa društvom, ali oni ne žele da se eksponiraju jer nisu deo javnog života.”

Pročitajte: Maja Marinković ponovo posetila plastičara – Ova drastična promena doneće joj nove udvarače

Povećala si zadnjicu, kažu da je to teška i rizična operacija, kako si podnela ceo tok?

“Imala sam jako kompleksnu operaciju i hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. Sada sam se već oporavila i mogu vam reći da sam prezadovoljna. Sve je onako kako sam i želela da bude.”

Jel to kraj estetskim zahvatima ili imaš još nešto na umu?

“Prezadovoljna sam svojim izgledom i mislim da sam do sada uradila sve što sam želela. Ne vidim nista loše u tome. Svaka žena treba da radi na sebi i da sebi priušti stvari koje je čine srećnom i zadovoljnom.”

Starleta Maja Marinković

Ata images

Kad planiraš da se skrasiš? Tvoj otac kaže da je to teška priča…

“Ja uživam u životu, i ne radim ništa loše. I ništa što nije u skladu sa mojim godinama.”

Govore za tebe da si pretnja svim udatim ženama, a slaba tačka zauzetim muškarcima, koga si sve mogla da koštaš glave? Ili još uvek možeš?

“Ja ne smatram da je ijedna žena pretnja ukoliko muškarci poštuju i vole ženu pored koje su. Do sada smo imali priliku da vidimo primere loših veza i brakova, o kojima oni ka zauzeti treba da misle. Ja sam uvek bila iskrena u svojim odnosima.”

Starleta Maja Marinković za Aleks tvrdi da je najveći folirant

Ko je najveći folirant koji je učestvovao u rijalitiju?

“Najveći folirant je Aleksandra Nikolić, ja u životu nisam videla da neko ko ima takvu prošlost, dozvoljava sebi da glumi moral i čast, a svi vrlo dobro znamo ko je i šta je. Međutim imaš primitivih ljudi, koji nasedaju na ulogu žrtve, ali pametnom čoveku je dovoljno da zaključi o kakvom profilu se radi čim je pogleda.”

Starleta Maja Marinković

Ata images

Mnogi su te osudili što si prepiske sa Carem obelodanila baš sad kad je Aleksandra trudna, jel se kaješ?

“Došlo je do zamene teza, okrivljuju mene koja sam iskreno rekla i dokazala da sam za sve bila u pravu i dala dokaze crno na belo, dok se ne osuđuje neko ko je kao zauzet to slao i varao devojku. Ja da sam na njenom mestu, uramila bih moju sliku, jer smatram da sam joj sa ovim otvorila oči. Međutim postoje žene koje su jadnice i paćenice, i koje bi pre da žive u laži po svaku cenu samo da ostanu sa tim čovekom. To je po mom mišljenu ‘ljubav’ iz milostinje.”

Da li su ti stizale neke pretnje Aleksandrinih fanova?

“Da, prete mi, svašta šalju svakodnevno, ali mene to ne dotiče, niti zanima. To su po meni ozbiljni bolesnici koji nemaju svoje živote, pa vode tuđe.”

Starleta Maja Marinković

Ata images

Rekla si da ne želiš da budeš deo tog cirkusa ali deluje kao da si ti upravnik. Da li si sad rekla sve što si imala ili čekaš drugi deo predstave?

“Kod mene je to na daljinski, ja palim i gasim šou! Naravno da imam još mnogo toga u telefonu, ali polako, ja ne žurim nigde. Ako Lesi bude bio dobar razmisliću o nastavku cirkusa, a ako bude neposlušan biće kažnjen.”

Da li ste se Car i ti viđali dok je bio sa Aleksandrom ili te je samo zvao i pisao poruke?

“Nismo se videli, ali me je zvao da dođem kod njega u Crikvenicu, više puta. Non stop me je zvao, slao poruke, pričao sve najgore o njoj. Rekao mi je da je sa njom isključivo zbog fanova, jer od toga živi, da očima ne može da je gleda, što je i dokazao. A sad što je ona glupa, pa mu prelazi preko svega, to je isključivo njen problem.”

Car je bio nasilan i prema Maji

Aleksandra tvrdi da je trpela nasilje, zašto tek sad priča o tome?

“Ja ne podržavam nasilje, ali kako nije bio nasilnik pre poruka koje je Maja obelodanila? Rekla je pre neko veče, da je tukao, maltretirao, da se drogirao, varao, itd… Pa ako je sve to tako, šta ti tražiš sa takvim čovekom? Nego je problem ispao kada sam ja sve objavila, pa se ‘gospođica’ tek tada setila svega toga. Stvarno smešna priča.”

Jel Car prema tebi bio nasilan?

“Jeste, ali i ja sam prema njemu. To su ljudi imali priliku da vide tokom našeg boravka u Zadruzi, samo je razlika u tome što ja ne igram na kartu žrtve, za razliku od mnogih.”

Starleta Maja Marinković

Instagram

Pročitajte: Neverovatno – Kristijan Golubović ponovo postaje tata

Kristijan Golubović tvrdi da Car ne sme da kroči u Beograd zbog njega. Da li misliš da ga se stvarno plaši?

“Ja verujem Kristijanu. Kristijan je neko ko ima autoritet. Naravno da ga se Filip plaši. On je ‘hrabar’ samo u rijalitiju i kada su žene u pitanju, ovako napolju je mala maca.”

Čas je pričao da Aleks može da radi šta hoće sa detetom, a čas da mu je ono na prvom mestu. Jel to radi zbog Aleksandre ili publike?

“Aleksandra je sama priznala da je Filip rekao da mu je najveća kazna to što ona nosi njegovo dete! Šta dalje reći o tome! Ja ne bih da ulazim u te stvari, to je između njih, mislim da se sada oboje dave u svojim lažima, veće dno od njih ne postoji. I da, mislim da sve rade zbog fanova i para.”

Da li bi Car bio srećan da ti umesto Aleksandre nosiš njegovo dete?

“On to radi sa svakom devojkom. Po njenoj priči smo zaključili da ne želi dete sa njom. Dalje ne ulazim u tu priču.”

Starleta Maja Marinković

Ata images

Kad ćeš da napraviš svoj rijaliti, prevazišla si onu igricu tamo?

“Hahaha, pa mislim da sam ja samo po sebi hodajući haos, i oko mene je uvek haos. Ne kažu džabe ‘Mama rijalitija’.”

Jel smatraš da je Janjuševo pomirenje sa ženom moguće? Da je neće opet prevarati?

“Što se Janjuša tiče, mislim da istu priču priča godinama unazad, i tako u krug. Svake godine isti scenario. On svoju ženu ne voli, jer da je voli poštovao bi je i ne bi nikada dozvolio sebi onakve stvari. Međutim, imaš žena koje su zbog para spremne na sve, eto poput nje, na primer. Meni je jadno da neko pored takve javne bruke zarad novca prelazi preko svega.”

Ana Ćurčić ili Kačavenda , ko je po tebi iskreniji?

“Ne ulazim u tuđe ratove, to mene ne zanima. Ja sam sa Anom jako dobra i imam super mišljenje o njoj, čujemo se i meni je Anči super. A što se Milene tiče vidim da je jako pametna i elokventna žena, zaista nemam nista loše da kažem za nju, super se snalazi u rijalitiju za nekoga ko je prvi put tamo.”

Starleta Maja Marinković

Ata images

Priča se da te Desingerica uznemiravao, jel to još jedan od onih ‘kerova’ koje žena treba da veže, kako ti kažeš?

“Taman posla, to nije istina. To su stvarno smešne priče. Dečko je super momak i između nas ništa osim prijateljskog odnosa ne postoji.”

Jel istina da je Sandra Afrike zbog tebe napustila jahtu svog bivšeg dečka i menadžera Mikice?

“To je čista laž! Ja Sandru baš gotivim, ona je dobra devojka. Naravno da to nije istina, tako da o njoj – sve najlepše.”

Starleta Maja Marinković

Ata images

Poznata si kao Džek, kažu i da si finansirala svoje frajere, da li si sad obrnula ploču?Da li se slažeš sa pravilom Jovane Jeremić – stan, kola, Roleks, pa možemo da pričamo?

“Ja nikada nisam bila materijalista, mene te stvari ne zanimaju. Pa nisam ja Filip Car da radim sve zbog fanova, ha, ha, ha… Drago mi je što sam samostalna, i što sam do sada sve sama, i naravno uz pomoć svog oca, stekla. Imam mogućnost da živim jako lep život i uživam.”

Starleta Maja Marinković

Ata images

Jel si gledala Rastin film?

“Nisam gledala, u gužvi sam ovih dana, bila sam na putu, imam razne emisije, pa opet planiram putovanje kroz par dana, tako da sam stalno u haosu.”

Kada ćemo saznati da li je on taj čuveni Stefan?

“Ne znam uopšte o čemu se radi, to je glupost koja nema veze sa životom.”

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images