Aleks Nikoić trudna
Svet

September 27, 2023 13:15

By

Maja Marinković i Filip Car zagorčali život trudnoj Aleksandri: Oglasila se i Nikolićkina majka

Aleks Nikolić trudna saznala da je Filip varao

Aleks Nikolić i Filip Car raskinuli su pre nekoliko dana, a kao razlog raskida navodili su velike razlike u karakteru zbog čega je dolazilo do svađe i ružnih reči. No, danas je otkriveno da je Aleks Nikolić trudna, pa su se svi ponadali da će doći do pomirenja rijaliti para.

Aleksandra Nikoić trudna

Ata images

Međutim, sreća njihovih fanova nije dugo potrajala, jer je Maja Marinković odlučila da raskrinka Filipa i pokaže zašto ga je Aleks u stvari ostavila. Ona je objavila prepisku i tako potvrdila da joj je Car pisao još dok je bio u vezi sa Nikolićevom.

Pročitajte Hladnokrvno poniženje – Maja zavila u crno Aleks i Filipa, par gubi bebu zbog bolesti 

Iz prepiske se jasno vidi da je Filip pozivao Maju da dođe kod njega u Hrvatsku. A, ona je objavila i listu poziva iz koje se jasno vidi koliko je česo razgovarala sa bivšim dečkom.

Aleksandra Nikoić trudna

Aleks Nikoić trudna – Majka neobaveštena

Nema sumnje da je Aleksandru saznanje da ju je Filip sve vreme varao sa Majom veoma potreslo, te da bi, ako je zaista trudna, ovo moglo da utiče na njenu trudnoću.

Aleksandra Nikoić trudna

Rajko Ristić

Majka Aleks Nikolić je za domaće medije otkrila da nije upućena u ćerkinu trudnoću.

Ne znam ništa vezano za Sandrinu trudnoću, sve morate nju da pitate. Biću srećna ako je istina, biće onako kako Bog kaže – rekla je Aleksandrina majka.

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ,ATA IMAGES, INSTAGRAM