Maja Marinković
Svet

May 18, 2023 20:47

By

Hladnokrvno poniženje: Maja zavila u crno Aleks i Filipa, par gubi bebu zbog bolesti

Maja Marinković osramoćena zbog onoga što je uradila

Kako Svet saznaje, Maja Marinković nije ni svesna kakvu je zarazu raširila po Zadruzi. Naime, ona je imala nezaštićene se**ualne odnose najpre sa Bilalom, a potom i sa Filipom i Zvezdanom i sve ih navodno zarazila polno prenosivom bakterijom pod nazivom hlamidija. O tome da je zaražen Filip je javno govorio, pa je često opominjao Maju da je neodgovorna jer joj je botoks važniji od zdravlja.

Pročitajte Preminuo je otac – Maja Marinković ni ne sluti kakva je tragedija zadesila njenu porodicu

Maja Marinković osramoćena

Rajko Ristić

Nemam školu, nemam vozačku dozvolu, nemam vojsku, ali imam polnu bakteriju Maje Marinković – siktao je Car koji je nakon Maje upražnjavao s**s s Aleks Nikolić, pa je i ona zaražena. Maja je sve to površno shvatila iako joj na intimnim delovima tela redovno izlaze takozvani kondilomi koje izaziva upravo hlamidija i koji se uklanjaju jedino laserom, a pojavljuju se usled pada imuniteta. Na to se nedavno žalila najboljoj drugarici Slađi kada je uveliko imala seks bez kondoma sa Zvezdanom, tako da su ugroženi i on i Anđela sa kojom se pomirio.

Maja Marinković osramoćena

Rajko Ristić

Filip i Aleks su popili jake antibiotike i dugo su se lečili, međutim, hlamidija je uporna i nikada se ne leči trajno, a kako nam je objasnio ginekolog, svima koji su zaraženi potomstvo je pod znakom pitanja.

– Aleks je nedavno sumnjala da je trudna, ali je bila lažna uzbuna. Pitanje je da li će ona uopšte moći da održi trudnoću jer hlamidija ume da bude podmukla i da pravi ozbiljne probleme. Najgore od svega što je to uporna bakterija, a simptoma nekad nema uopšte. Ne bi me čudilo da niko od pomenutih koji su navodno dobili bakteriju nikada ne uspeju da se reprodukuju – objasnio nam je doktor kojeg smo uputili u celu priču.

Pročitajte Tragično je preminula – Filip Car primio loše vesti, takmičar napustio Zadrugu

Maja Marinković osramoćena

Foto: ATA images

Takođe nam se javila i Aleksandrina mama Slovenka i kratko rekla da je sve ovo predosetila, te da je od starta upozoravala da će joj Car i Maja doći glave, i njoj, i Aleksandri.

SVE(t) o životima poznatih čitajte u najnovijem broju časopisa SVET! 

AUTOR: SVET časopis

FOTO: Bojan Vuković