Nikola Rokvić bolest
Svet

March 16, 2023 14:30

By

Simptomi koje svi ignorišu vode do bolesti: Otrezniće vas slike mršavog Nikole Rokvića FOTO

Zdravlje Nikole Rokvića bilo je diskutabilno

Nikola Rokvić priznao je da je sve što mu se izdešavalo loše uticalo na njega i njegovo zdravlje. Pevač je iza sebe imao jako stresan period koji je uticao na njega i njegovo zdravlje, prvenstveno na kilažu koja je došla na preko 100 kilograma.

Pročitajte: Stigle novosti o broju četiri – Bojana i Nikola Rokvić obradovali neverovatnim vestima, čestitke pljušte FOTO

Naslednik Bojane i Nikole Rokvića

On je sada javno progovorio o problemima i otkrio kako je našao snagu da se pokrene i sredi svoje fizičko i zdravstveno stanje.

– Za zdravlje se borimo dok smo mladi! Tada ga i čuvamo, skladištimo za pozni period života. 2021. godina je za mene bila jako stresna, bolest očeva, borba godinu dana sa opakim neprijateljem, uticala je i na mene da nisam imao volju da treniram kao ni da vodim baš mnogo računa o ishrani.

Došao sam u jednom trenutku do 110 kg! Ta kilaža se vidi na prvoj fotografiji. Umor, tromost, pospanost.

Pročitajte: OTKRIVENO od čega je umro Marinko Rokvić – Porodica se oglasila

dom Rokvića

– Kraj oktobra 2021. počeo sam sa KickBox treninzima, 4 puta nedeljno. Kombinovao sam sa trčanjem, što sada iz ove perspektive ne preporučujem, jer suviše kardija i treninga visokog intenziteta i pulsa prži teško stečeni mišić. Ishrana balansirana sa dosta grešaka ali dobro, pokrenuo sam se.

– S vremena na vreme sam pravio kraće pauze, putovanja, nastupi, nisam imao baš najozbiljniji pristup sve do 1. septembra 2022. kada počinjem da treniram sa trenerom koji mi uvodi program ishrane i trening snage

Pročitajte: Trudna Bojana Barović suočena s velikim problemom – Shvatila sam da nema predaje

porodica Nikole Rokvića

Instagram

– Smanjili smo unos ugljenih hidrata a povećali unos proteina i masti! 6 meseci posvećenog rada i pridržavanja uz možda 3,4 pauze od po 7,8 dana, doveli su do lepih rezultata. Metabolizam je čudo kada se usmeri u dobrom smeru i kada se pokrene na pravi način! Sada sam na postu, balansirano unisim proteine, ugljene hidrate i masti iz biljnih izvora.

Pročitajte: Okrenuo se crkvi i molitvi – Nikola Rokvić odlazi u monahe, žena Bojana mu je dala blagoslov

Zdravlje Nikole Rokvić

Foto: Rajko Ristić

– Imam 93 kilograma… Preko 20 cm sam izgubio u obimu struka! Osećam se kao nov čovek! Vreme je da se pokreneš, kroz par meseci su moguće ozbiljne promene koje će ti doneti mnogo benefita, prvenstveno zdravlje ali i polet za nove životne pobede – napisao je Nikola na Fejsbuku uz video na kojem se vidi njegova transformacija.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Instagram