Darko i Katarina Lazić svet novine svet portal
Svet

April 19, 2024 09:00

By

Od nezrelog mladića do ozbiljnog gospodina, stiže prinova u porodicu Lazić: Darko postaje tata po treći put

Darko Lazić tata po treći put 

Darko Lazić tata po treći put postaje za šest meseci budući da je njegova supruga Katarina već u poodmakloj trudnoći.

Darko Lazić tata po treći put svet novine svet portal

Ata images

Darko Lazić tata po treći put – Veselje u porodici zbog treće bebe ne jenjava 

Pevač i njegova izabranica radosnu vest su podelili samo s porodicom i najbližim prijateljima. Kada smo pozvali Lazića, on nam je odmah priznao da očekuju prinovu piše Kurir.

Pročitajte Otkrila vest o prinovi na Krstanov rođendan – Anastasija nikad srećnija, ponovo devojčica FOTO

– Tačno je! Po treći put ću se ostvariti u ulozi oca. Jako smo srećni, ali to je sve što želim da kažem na tu temu – rekao je kratko Darko. Da je konačno srećan i ispunjen na svim poljima, nedavno je govorio o tome u medijima.

Darko Lazić tata po treći put svet novine svet portal

Instagram

Darko Lazić tata po treći put – Od nezrelog mladića do ozbiljnog gospodina

– To su te neke godine. Kada uđeš mlad u celu ovu mašineriju i pun si para, zarađuješ. Svi te tapšu po ramenu, pa idemo izlasci, pa idemo društvo. Osoba koja zaradi puno para u mladim godinama i koja postane popularna, slavna, koja kaže da ga slava nije pukla u glavu, to je takva jedna velika laž. Mene je pukla i te kako u glavu.

Pročitajte Bolna ispovest – Darko Lazić sebi nikad neće oprostiti to što je uradio majci

– Bukvalno misliš da je ceo svet tvoj, idemo, ja sam najbitniji, svuda su ti vrata otvorena. Tapšu te po ramenima, sve može. Hoćeš auto – može, koji hoćeš. Evo ti na odloženo plaćanje, daćeš kad budeš imao. Hoćeš ovaj motor – može i to, evo ti na odloženo plaćanje. I ti onda upadneš u dugove, u ozbiljan problem kada vidiš da to nije tako – govorio je on.

Darko Lazić tata po treći put svet novine svet portal

Ata images

U životu i karijeri pomogao mu je menadžer i producent Mersed Hadžić, s kojim godinama unazad sarađuje. Lazić je trenutno jedan od najtraženijih izvođača koji do kraja godine ima ugovorene tezge. I pored toga uspeva da bude dobar tata i suprug, a i da ne zapostavi prijatelje.