Odnos Ane Sević i Darka Lazića svet novine svet portal
Svet

January 3, 2024 18:15

By

Bolna ispovest: Darko Lazić sebi nikad neće oprostiti to što je uradio majci

Poročan život Darka Lazića je prošlost

Nedavno je u jednom podkastu gostovao pevač Darko Lazić gde je govorio o mnogim životnim temama, a dotakao se i perioda koji je za njega, ali i za njegove roditelje bio najteži i najgori.

Poročan život Darka Lazića svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Poročan život Darka Lazića počeo vrlo rano

Naime, kako je nekadašnji pobednik takmičenja “Zvezda Granda” ispričao u emisiji, vrlo lako je znao da upada u raznorazne probleme, a s obzirom da je rano počeo puno da zarađuje, krenuo je stranputicom i u periodu kada je najviše zarađivao susreo se sa drogom i drugim porocima. 

Poročan život Darka Lazića počeo je rano jer je sa 17 godina već počeo da zarađuje i za samo jedno veče umeo je da zaradi i do 5.000 evra, a kretao se u društvu za koje sada zna da nije bilo dobro za njega.

“Nakon pobede u takmičenju “Zvezde Granda”, sa 17 godina sam počeo da zarađujem previše novca i tu je sve krenulo nizbrdo. Za veče sam znao da zaradim i po 5.000 evra. Tada sam imao “prijatelje” i svi su me “voleli”. Ne mogu da se setim gde sam prvi put probao drogu, ali mislim da je to bilo na nekoj žurci”, rekao je Darko.

Poročan život Darka Lazića svet portal

Rajko Ristić

Poročan život Darka Lazića je prošlost zahvaljujući njegovom ocu

Pevač je izjavio da je njegova majka Branka teško podnela taj njegov način života, a da je otac bio taj koji ga je vratio na pravi put.

“Majka je teško podnosila taj moj period života pun poroka. Otac je primetio šta se dešava, vratio me je u porodičnu kuću i vratio na pravi put. Odavao sam se porocima i šta sad, potičem iz kafane, a ne iz biblioteke… Ipak, najvažnije je da se čovek u tome zaustavi”, priznaje pevač.

Pročitajte Ispovest Darka Lazića o stravičnoj nesreći  -Kada se probudio iz kome prvo je pomislio na nju

Poročan život Darka Lazića je prošlost, pevač više ne konzumira narkotike i ne vodi momački život pogotovo od kako se oženio, ali zbog brze vožnje i problema sa zakonom u narodu važi za bahatog vozača.

“Kada dobro razmislim, zavisnik sam od adrenalina i to je moj jedini i najveći porok. Obožavam adrenalinske sportove i nema šta nisam probao. Skakao sam i s visine od 190 metara, a pored automobila vu narolim i vožnju motorom, jer me smiruje”, izjavio je Darko Lazić za Informer.

Poročan život Darka Lazića svet portal

foto Bojan Vuković

Podsetimo, Darko Lazić je je krajem avgusta prošle godine uhapšen jer je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je učestvovalo više automobila. Pevaču je na licu mesta oduzeta vozačka dozvola koja je izdata u Češkoj. Olakšavajuća okolnost je bila ta što Darko prilikom nesreće nije imalo alkohola u krvi, kao što je bio slučaj prethodna dva puta, kada je bio pozitivan i na alkohol i na narkotike.

AUTOR: SVET

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages