Darko Lazić uhapšen
Svet

23 августа, 2023 19:44

By

Darko Lazić uhapšen posle saobraćajne nesreće: Majka Branka sve saznala iz medija

Pevač Darko Lazić danas je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je učestvovalo više automobila. Pevaču je na licu mesta oduzeta vozačka dozvola koja je izdata u Češkoj.

Pročitajte Priveden Darko Lazić – Pijan, bez vozačke dozvole, u sumnjivom društvu

Darko Lazić uhapšen

ATA images

Posle uviđaja pevač je odveden na saslušanje kod sudije za prekršaje gde je, kako prenosi Kurir, uhapšen. Darko Lazić uhapšen je zbog toga što je vidno nervozan divljao u policijskoj stanici.

Njegova majka Branka potpuno je neupućena da je njen sin ponovo imao saobraćajku, te čak nije ni poverovala kada joj je novinar saopštio šta se desilo.

– Ma nemojte da lupate gluposti, ionako mi je puna glava svega. Naravno da nije tačno – izjavila je Darkova majka za Telegraf.

Pročitajte Darko Lazić uhapšen na granici sa Bosnom – Muzičari sve otkrili

Darko Lazić uhapšen

Rajko Ristić

Darko Lazić uhapšen trezan

Pevač je, kako se piše, „BMW“ X5, sa kojim je izazvao nezgodu, platio paprenih 70.000 evra. Ono što je olakšavajuća okolnost je da Darko prilikom nesreće nije imalo alkohola u krvi, kao što je bio slučaj prethodna dva puta, kada je bio pozitivan i na alkohol i na narkotike.

Pročitajte Darko Lazić pušten na slobodu uz maksimalnu kaznu, a evo šta je rekao bez blama

Darko Lazić uhapšen

Ata images

Podsećamo, Darko i Katarina venčali su se krajem prošle godine, a za sedam dana bi trebalo da prave svadbu, no sada je sve neizvesno s obzirom na to da je pevač uhapšen.

 

 

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, DRAGAN GAJIĆ, ATA IMAGES