Dečko Branke Lazić svet portal svet
Svet

October 28, 2023 14:15

By

Darko Lazić emotivnim rečima podržao majku: Treba da nastavi život dalje, mog oca više nema…

Majka Darka Lazića je u centru medijske pažnje već neko vreme

Zbog svoje veze sa izvesnim Draganom Paunovićem, majka Darka Lazića je u centru medijske pažnje, a sada je i poznati pevač otkrio šta misli o njenoj vezi i da li uopšte odobra tu ljubav.

Majka Darka Lazića

ATA images

Pročitajte Darko Lazić uhapšen posle saobraćajne nesreće – Majka Branka sve saznala iz medija

Pevač Darko Lazić sinoć je nastupao u jednom klubu i na pitanje novinara vezano za njegovu majku prvo nije želeo ništa da komentariše, ali se ubrzo predomislio i iskreno rekao šta misli.

Majka Darka Lazića

Ata images

Majka Darka Lazića konačno srećna, a pevač je podržava u svakoj odluci

Darko je istakao da ne želi da komentariše privatni život svoje majke jer je sve što ona radi samo njena odluka. Rekao je da ona može da radi šta god želi jer je zrela osoba, a on je tu da je podrži u odluci.

Takođe, izjavio je da s obzirom na to da njegovog oca više nema, ona treba da nastavi život dalje i da svi naslovi koji se plasiraju da on brani njenu vezu su besmisleni i da nisu tačni.

“Moja majka je zrela osoba i ono što ona hoće u životu, ja ću podržati. Mog oca više nema… Video sam da izlaze naslovi da joj branimo vezu, svadbu i slično. To bi bilo jako glupo. Ona treba da nastavi dalje” – rekao je Darko novinarima.

Kako sam pevač kaže, njemu je bitno da je Dragan osoba koja usrećuje njegovu majku i pruža joj pažnju i dok je tako, on će ih podržavati.

Dragan je čovek koji je usrećuje i pruža pažnju, ja to podržavam. Dokle god je ona zadovoljna i ja sam. Kao što je ona mene podržala u svemu, tako podržavam i ja nju. Ne mešam se u njen život. Ona je žena koja ima godina i godina, dobro zna šta hoće, a šta neće.”

Majka Darka Lazića

Ata images

Pročitajte Istina o svađi u Brestaču – Darkova baba napala snajku zbog novog dečka, Lazić objavio snimak

Na pitanje da li je istina da se odlučio za kupovinu lukzuzne vile na Zlatiboru, Darko Lazić je demantovao glasine i rekao da planira kupovinu kada skupi dovoljno para za to, a u svom stilu je dodao:

“Da trenutno imam toliko para, ponovo bih se oženio” – rekao je Darko kroz smeh.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images