Supruga Darka Lazića
Svet

January 30, 2024 22:00

By

Trijumf Kaće Lazić nad Darkovim bivišim supugama a evo kako stoje stvari s Marinom

Supruga Darka Lazića, Katarina Lazić, konačno je otkrila u kakvim je odnosima sa njegovim bivšim partnerkama Anom Sević i Marinom Gagić, ali i decom iz prethodnih brakova.

Supruga Darka Lazića

ATA images

Mnoge intrigira njihov odnos, s obzirom na to da je Lazić uvek imao buran ljubavni život. Poznato je da pevač iz braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu, a iz veze sa Marinom Gagić sina Alekseja.

Pročitajte Direktno – Katarina Lazić otkrila koju partnerku Darko jedino nije varao s njom

Sa Anom se rastao pre više od 5 godina, ali su danas u dobrim odnosima, pa mu je ona bila i na svadbi sa Katarinom.

Supruga Darka Lazića

ata images

Sa druge strane, odnos sa Marinom je nešto drugačiji što je ona u više navrata otkrila. Ipak, sa Katarinom su obe u dobrim odnosima. To je potvrdila i sama pevačeva supruga na Instagramu kada su je pitali kako se slaže sa Marinom i Anom, kao i da li voli Lorenu i Alekseja.

Pročitajte Darkova bivša više ne želi da ćuti – Zbog Kaće će mu zabraniti da viđa sina

– Mislim da je do sada već svima jasno da ih volim i da se lepo slažem sa njihovim mamama. Smatram da je to nešto sasvim normalno i da ne treba praviti veliku pompu oko toga – napisala je supruga Darka Lazića.

Supruga Darka Lazića

Ata images

Podsetimo, Darko i Katarina su pre 15 godina bili zajedno, ali su im se putevi razišli. Oboje su bili u brakovima, a danas uživaju ponovo u ljubavi i nisu časili časa, pa su se čak i tajno venčali.

Pročitajte Direktno – Katarina Lazić otkrila koju partnerku Darko jedino nije varao s njom

– Sa Darkom je Katarina kliknula na prvu. Oni su duže vreme u kontaktu preko društvenih mreža, a poznaju se i od ranije. Često je išla i na njegove nastupe. Ipak, druženje su intenzivirali posle zajedničkih treninga u teretani i konsultacije u vezi sa ishranom.

Supruga Darka Lazića

Instagram

– Lazić je poludeo za njom i nije ga bilo briga što je ona još udata žena, to mu uopšte nije smetalo. Skoro su ona, njena sestra i Darko proslavili njen rođendan u jednoj kafani u Novom Sadu, nakon čega je prespavala kod Darka u stanu. Iako se Katarina još uvek nije zvanično razvela, ona je pre izvesnog vremena bez objašnjenja samo pokupila svoje stvari iz kuće gde je živela sa mužem i preselila se kod Darka – navodi naš sagovornik.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA images