Darko i Katarina Lazić svet novine svet portal
Svet

September 26, 2023 19:30

By

Bivše supruge ne veruju da je ovo Lazić: Katarina u potpunosti preokrenula pevača, niko ga ne prepoznaje FOTO

Bračni par Darko i Kaća Lazić oduševljavaju svojom neposrednošću

Nakon što su se venčali pre nekoliko nedelja Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić uživaju u bračnom životu a za to sada postoji i dokaz.

Bračni par Darko i Kaća Lazić

Darko i Katarina lazić na venčanju

Bračni par Darko i Kaća Lazić sa svojim pratiocima na Instagramu dele skoro svaki segment njihovog zajedničkog života a otkako su uplovili u bračnu zajednicu čini se da sve ide kao podmazano.

Do sada su svi imali prilike da vide kako provode vreme kada nisu poslovno aktivni, a često zbijaju šale i to pokazuju fanovima.

Bračni par Darko i Kaća Lazić

Darko i Kaća presrećni na svom venčanju

Bračni par Darko i Kaća Lazić pravi su primer srećnog para

Katarina Lazić je upravo zbog toga odlučila da pokaže fanovima šta njen suprug Darko radi kada ona nije kod kuće. Naime, Lazićeva supruga se vratila sa treninga i snimila pevača u opuštenom izdanju u kuhinji.

On je bio zadužen za spremanje ručka, pa je baš mutio jaja u trenutku kada je ona došla. Nije otkrila čime ju je iznenadio, ali je pokazala da je vešt za šporetom.

Bračni par Darko i Kaća Lazić

Darko Lazić sprema ručak

Ovo je iznenadilo mnoge, jer Darka u ovakvom izdanju nisu videli. Poznato je da je varao bivše što je i sam priznao, a sada je otkriveno da vreme kada Kaća nije s njim ne koristi za švrljanje, već za to da oduševi svoju dragu.

– Vraćam se iz teretane i čeka me ova atmosfera – napisala je Kaća i objavila emotkione sa srcima.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images