Sin Marije Šerifović svet portal svet
Svet

April 24, 2024 13:00

By

Umesto Mario, Marijin sin je trebalo da se zove ovako: Svi su bili protiv ovog imena

Sin Marije Šerifović trebao je da dobije drugo ime

Mario Šerifović, sin Marije Šerifović postao je centar pevačicinog sveta još u decembru kada se rodio, a njeni verni fanovi od tada se više interesuju za njega, nego za pevačicu. Zbog toga im ona s vremena na vreme preko društvenih mreža odgovori na pitanja vezana za svog mezimca, pa je tako bilo i sada, kada je otkrila brojne detalje vezane za Maria.

Sin Marije Šerifović svet portal svet

Instagram

– Sinoć je spavao 10 sati. Gospodine, moj mali gospodine. Car. Prelepo je biti mama. To je miks emocija. To je jenda konstantna briga, da mu ne fali dlaka sa glave. Kad dođem mrtva umorna sa koncerta i pogledam ga, dobijem supermoć – rekla je Marija na samom početku u svom videu na Jutjubu.

Pročitajte Ovaj poznati muškarac je pored sina Draganina najveća podrška tokom razvoda – Smatra je predivnom

Jedno od pitanja bilo je o tome da li je promenila prioritete otkako je postala mama.

– Možda ne još uvek sto posto, ali ja znam da je jako teško. Puno čitam o tome, puno gledam o tome. Smatram da svaka majka, koja je na bilo koji način došla do svog deteta, bilo porođajem, bilo surogat majkom, usvajanjem, kako god, treba da ima to porodiljsko plaćeno tri godine.

Sin Marije Šerifović svet portal svet

Antonio Ahel/ATAImages

– Treba da imaju troduple plate, besplatne bonove za sve na ovom svetu što postoji. Od taksija, od prodavnica, od svega. Ja da se nešto pitam i da sam neka vlast, to bi bila prva stvar koju bih ja uradila. Pogotovo za mlade mame, koje nemaju nikakvu pomoć, mogu da predpostavim koliko je to teško. Bukvalno ti dođe na trenutak da lupaš glavom o zid, pa se sledeći trenutak smeješ, pa plačeš – objasnila je pevačica i otkrila na kakvu muziku beba najvše reaguje.

Sin Marije Šerifović nije trebao da se zove Mario

– Mario fantastično reaguje na muziku. Skoro je išla neka tužna muzika na Jutjubu i on se rastuži i odmah posle toga sam mu pustila kolo. Ali, za njihov neuro sistem trebaju da budu lagane melodije, postoje neka uputstva za to, ali voli da sluša brzu muziku, ne voli spor tempo – rekla je pevačica i otkrila kako je njen sin dobio ime.

Sin Marije Šerifović svet portal svet

Instagram

– Želela sam da se zove na slovo M i ja sam želela da se zove Max. Onda naravno, moje drugarice seljanke su rekle „Da daš detetu ime da se zove kao kuče“. Zbog trenutka procesa, papirologije dok smo bili u bolnici, to se sve mora popuniti i došla je žena i pitala kako se zove. Svi su krenuli da smišljaju na slovo M i neko je rekao Mario i ja sam samo rekla „Pišite Mario“. Lepo mi je. Nadam se da te neće biti blam što se zoveš Mario, a mama ti se zove Marija. Slatko mi je.

Pročitajte Mario nije ni nalik mami – Marija pokazala koliko je porastao njen sin, pa mu uputila reči koje su sve nasmejale 

Marija se našalila da njena majka Verica kaže da više voli unuka nego nju.

– Jedan dan kaže da, drugi dan kaže ne, treći dan „gde je moje pile?“ Ona je luda baba, najluđa baba na svetu, bukvalno ne mogu da je se otresem. Znači baba, javni apel, moraš da shvatiš da ti moraš da budeš baba i da nekad trebaš da odeš, da malo odmoriš. Vera neće da ide kući, opsednuta je njime, tako da ja mislim da njega sad voli više nego mene.

Sin Marije Šerifović svet portal svet

Instagram

Pevačica je otkrila i da li će uskoro krstiti sina.

– Hoću. Jako brzo nadam se. Samo da porodica, prijatelji i kumovi, svi nađemo pravo vreme za to. Da smo svi tu. Ja sam imala 40 dana kada su me krstili u crkvi u Kragujevcu. Odgajana sam u duhu pravoslavlja.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM