Čokoladna torta po receptu Marije i Verice Šerifović svet novine svet portal
Svet

April 18, 2024 18:15

By

Marija progovorila o duelu s majkom, pa otkrila šta je dovelo do toga: Verica se brani ovim rečima

Marija Šerifović o sinu otkrila neke detalje

Marija Šerifović o sinu koga je dobila početkom decembra prošle godine nije mnogo govorila u medijima, ali je ponekad objavljivala kadrove iz svog doma, pa smo imali priliku da vidimo kako uživa s malenim Mariom.

Marija Šerifović o sinu svet portal svet

Instagram

Tako smo i sada u njenom vlogu mogli da vidimo dešavanja iz doma Šerifovića. Dok su Marija i njena majka Verica pripremale hranu usput su ćaskale i o majčinstvu, a novopečena mama je otkrila da baka ume da pređe granice.

Pročitajte Neda Ukraden o ljubavi s Tonijem Bijelićem, iako je mlađi – Našao mi se pri ruci

Baba je dobra, zna da pređe svoje granice, granice koje se zovu baba, ali ona je devica. Još uvek joj ništa ne zameram. Do sada, za ovih šest meseci smo imale jedan duel – ispričala je pevačica, a na to se nadovezala i njena majka:

Marija Šerifović o sinu svet portal svet

Instagram

Želja za potomstvom je bila mnogo velika i to se očekivalo i iščekivalo i Bogu hvala desilo se. Marija je toliko srećna, ma presrećna. Maria mogu da nunaju i žene i babe, al onog trenutka kad je na njenim grudima, to treba videti – dodala je Verica.

Marija Šerifović o sinu i njegovom karakteru

Inače, Verica je ranije izjavila da jedva čeka da Mario malo poraste, pa da mu drobi hleb u pasulj, što je veoma nasmejalo Mariju, ali i njene pratioce sa kojima je podelila ovaj video.

Pevačica je sad otkrila i kakav je njen sin.

Marija Šerifović o sinu svet portal svet

Instagram

On je jedna beskrajno nasmejana beba i najviše me raduje što je već sa jednim mikro karakterom koji mi se dopada. Kada pomislim da nešto ne mogu ili da sam preumorna, pošto više niko ne spava u kući i ne radi ništa osim što sedi pored njega, onda me pogleda iskezi se i onda se mi upiškimo u gaće – rekla je Marija sa osmehom.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: GRAND

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM